19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İpler Çorum’un eline geçti:1-0

Darıca 18.04.2016 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İpler Çorum’un eline geçti:1-0

3.Lig 3. Grup’ta Play-Off’u kovalayan Darıca G.B. kader maçında Çorum’a boyun eğdi. 18 maç sonra yenilgi yüzü gören sarı-yeşilli ekibimiz bu sonuçla Play-Off şansını tehlikeye attı.

3. Lig’in müdavimi olmaktan bıkan Darıca G.B., Çorum deplasmanından yenilgiyle döndü ve Play-Off şansını tehlikeye attı. 18 maçtır yenilmeyen ve bu özgüvenle Çorum karşısına çıkan sarı-yeşilli ekip, gol aradığı dakikalarda topu kalesinde gördü. Maçın temposuna ayak uyduran ve maçın genelinde de iyi top oynayan Darıca, Ercan Güneri’yi durduramadı. 72’de sağdan yapılan ortayı iyi takip eden eski Darıcalı Ercan Güneri kale alanı içerisinde yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlarımıza gönderdi. 5 dakika sonra sarı-yeşilli ekibimiz mutlak bir golden oldu. Tuncay’ın ceza yayından vurduğu şutta top kale direğinden geri döndü. Geri kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Darıca 6 puan değerindeki maçı 1-0 kaybetti. Bu sonuçla Play-Off yolunda ipler Çorum Belediyespor’a geçerken, 52 puanda kalan Darıca G.B. ise 7. sıraya gerileyerek şansını sora soktu. ÇORUM BLD 1-0 DARICA G.B. STAT: Dr. Turhan Kılıçcıoğlu HAKEMLER: Eser Birinci ***, Recep Yıldırım ***, Mustafa Çavuş ***. ÇORUM BLD: Utku **, Hakan Doğru ***, İmam ***, Uğur **, Oğuzhan ***, Yılmaz ** (Dk. 83 Kudret *), Hakan Yağmurkaya ***, Çağrı ** (Dk. 80 Furkan*), Ercan *** (Dk. 75 Gökhan Kılınç *), Eşref Koçak **, Eşref Korkmazoğlu ***. DARICA G.B.: Gökhan Köstereli **, Ferhat **, Gökhan Şahin **, İbrahim ** (Dk. 79 Murat *), Sinan * (Dk. 75 Gökhan Erdoğan *), Lokman **, Selçuk **, Serhan **, Uğur **, Aykut  (Dk.55 Yunus Emre), Tuncay **. GOL: Dk.72 Ercan SARI KARTLAR: Serhan, Uğur Daşdemir, Tuncay (Darıca Gençlerbirliği), Uğur (Çorum Belediye)
3.Lig 3. Grup’ta Play-Off’u kovalayan Darıca G.B. kader maçında Çorum’a boyun eğdi. 18 maç sonra yenilgi yüzü gören sarı-yeşilli ekibimiz bu sonuçla Play-Off şansını tehlikeye attı.

3. Lig’in müdavimi olmaktan bıkan Darıca G.B., Çorum deplasmanından yenilgiyle döndü ve Play-Off şansını tehlikeye attı. 18 maçtır yenilmeyen ve bu özgüvenle Çorum karşısına çıkan sarı-yeşilli ekip, gol aradığı dakikalarda topu kalesinde gördü. Maçın temposuna ayak uyduran ve maçın genelinde de iyi top oynayan Darıca, Ercan Güneri’yi durduramadı. 72’de sağdan yapılan ortayı iyi takip eden eski Darıcalı Ercan Güneri kale alanı içerisinde yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlarımıza gönderdi. 5 dakika sonra sarı-yeşilli ekibimiz mutlak bir golden oldu. Tuncay’ın ceza yayından vurduğu şutta top kale direğinden geri döndü. Geri kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Darıca 6 puan değerindeki maçı 1-0 kaybetti. Bu sonuçla Play-Off yolunda ipler Çorum Belediyespor’a geçerken, 52 puanda kalan Darıca G.B. ise 7. sıraya gerileyerek şansını sora soktu.

ÇORUM BLD 1-0 DARICA G.B.

STAT: Dr. Turhan Kılıçcıoğlu

HAKEMLER: Eser Birinci ***, Recep Yıldırım ***, Mustafa Çavuş ***.

ÇORUM BLD: Utku **, Hakan Doğru ***, İmam ***, Uğur **, Oğuzhan ***, Yılmaz ** (Dk. 83 Kudret *), Hakan Yağmurkaya ***, Çağrı ** (Dk. 80 Furkan*), Ercan *** (Dk. 75 Gökhan Kılınç *), Eşref Koçak **, Eşref Korkmazoğlu ***.

DARICA G.B.: Gökhan Köstereli **, Ferhat **, Gökhan Şahin **, İbrahim ** (Dk. 79 Murat *), Sinan * (Dk. 75 Gökhan Erdoğan *), Lokman **, Selçuk **, Serhan **, Uğur **, Aykut  (Dk.55 Yunus Emre), Tuncay **.

GOL: Dk.72 Ercan

SARI KARTLAR: Serhan, Uğur Daşdemir, Tuncay (Darıca Gençlerbirliği), Uğur (Çorum Belediye)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.