İrfan Ayar'ı İdris Demir YIKTI

Spor 08.02.2015 - 21:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

İrfan Ayar'ı İdris Demir YIKTI

İdris Demir Sultanorhanspor'a geçit vermedi.

Bugün Metin Oktay Stadı'nda oynanan Bölgesel Amatör Lig 9.Grup karşılaşmasında Sultanorhanspor, Mudanyaspor'u ağırladı. Mudanyaspor defans oyuncusu İdris Demir, Sultanorhanspor ataklarında üstün bir performans sergilerken temsilcimizin gol ayaklarına adeta geçit vermedi. Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grupta mücadele eden Gebze Sultanorhanspor, sahasında konuk ettiği Mudanyaspor’a 3-1 yenilerek çok kritik bir maçtan puansız ayrıldı. Sultanorhanspor, Çarşamba günü erteleme maçında deplasmanda Altınova Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya iyi başlayan Sultanorhanspor rakibine göre daha iyi bir futbol sergiledi. Yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Sultan, 302ncu dakikada kazandığı penaltı vuruşunu Haydar’la gole çevirince 1-0 öne geçti. İkinci yarıya iyi başlayan taraf konuk ekip Mudanyaspor oldu. Bursa temsilcisi 53’ncü dakikada Arif’in penaltı golüyle skora denge getirdi.  Bu golden 10 dakika sonra eski Gebzesporlu Ali Şentürk sahaya çıktı ve S.Orhanspor filelerini sarsarak takımının 2’nci golünü attı. Bu golün ardından havlu atan Sultanorhanspor, maçın son bölümünde kalesinde bir gol daha görerek sahadan 3-1 yenik ayrıldı. Öta yandan Mudanyaspor, Arif’in 74’ncü dakikada kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişi tamamladı.
İdris Demir Sultanorhanspor'a geçit vermedi.

Bugün Metin Oktay Stadı'nda oynanan Bölgesel Amatör Lig 9.Grup karşılaşmasında Sultanorhanspor, Mudanyaspor'u ağırladı. Mudanyaspor defans oyuncusu İdris Demir, Sultanorhanspor ataklarında üstün bir performans sergilerken temsilcimizin gol ayaklarına adeta geçit vermedi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grupta mücadele eden Gebze Sultanorhanspor, sahasında konuk ettiği Mudanyaspor’a 3-1 yenilerek çok kritik bir maçtan puansız ayrıldı. Sultanorhanspor, Çarşamba günü erteleme maçında deplasmanda Altınova Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya iyi başlayan Sultanorhanspor rakibine göre daha iyi bir futbol sergiledi. Yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Sultan, 302ncu dakikada kazandığı penaltı vuruşunu Haydar’la gole çevirince 1-0 öne geçti. İkinci yarıya iyi başlayan taraf konuk ekip Mudanyaspor oldu. Bursa temsilcisi 53’ncü dakikada Arif’in penaltı golüyle skora denge getirdi.  Bu golden 10 dakika sonra eski Gebzesporlu Ali Şentürk sahaya çıktı ve S.Orhanspor filelerini sarsarak takımının 2’nci golünü attı. Bu golün ardından havlu atan Sultanorhanspor, maçın son bölümünde kalesinde bir gol daha görerek sahadan 3-1 yenik ayrıldı. Öta yandan Mudanyaspor, Arif’in 74’ncü dakikada kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişi tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.