İrfan Ayar, ilçe başkanı gibi çalışıyor

Gebze 17.10.2017 - 12:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İrfan Ayar, ilçe başkanı gibi çalışıyor

AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı olarak belirlenen ancak ilçe kongresi ertelendiği için koltuğa henüz oturamayan İrfan Ayar, ilçe başkanı gibi çalışıyor. AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı olarak belirlenen ancak ilçe kongresi ertelendiği için koltuğa henüz oturamayan İrfan Ayar, ilçe başkanı gibi çalışıyor. Partinin kanaat önderleri ve önde gelen isimleriyle toplantılar yapan, Gebze'de kongre öncesi temaslarını sıklaştıran İrfan Ayar, resmen ilçe başkanı olmasa da ilçe başkanı gibi çalışıyor. Ayar son olarak dün gerçekleşen Gebze belediye meclisi toplantısı öncesinde AK parti Grup toplantısına ilçe başkanı hasan Soba'yla birlikte katıldı. Ayar'ın grup toplantısına katılması "Gebze'de bu iş bitmiş. Kongre tartışmaları sona ermiş, irfan Ayar ilçe başkanı oldu" yorumlarına yol açtı.

AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı olarak belirlenen ancak ilçe kongresi ertelendiği için koltuğa henüz oturamayan İrfan Ayar, ilçe başkanı gibi çalışıyor.

AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayı olarak belirlenen ancak ilçe kongresi ertelendiği için koltuğa henüz oturamayan İrfan Ayar, ilçe başkanı gibi çalışıyor. Partinin kanaat önderleri ve önde gelen isimleriyle toplantılar yapan, Gebze'de kongre öncesi temaslarını sıklaştıran İrfan Ayar, resmen ilçe başkanı olmasa da ilçe başkanı gibi çalışıyor. Ayar son olarak dün gerçekleşen Gebze belediye meclisi toplantısı öncesinde AK parti Grup toplantısına ilçe başkanı hasan Soba'yla birlikte katıldı. Ayar'ın grup toplantısına katılması "Gebze'de bu iş bitmiş. Kongre tartışmaları sona ermiş, irfan Ayar ilçe başkanı oldu" yorumlarına yol açtı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.