İş adamı Aydın basını buluşturdu

Gebze 11.06.2020 - 22:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İş adamı Aydın basını buluşturdu

15 yıldır aralıksız olarak düzenlediği geleneksel iftar yemekleri ile basın camiasının temsilcilerini bir araya getiren Gebzeli iş insanı Ali Kemal Aydın pandemi süreci nedeniyle ertelediği buluşmayı gerçekleştirdi. Pek çok basın mensubunu konuk eden sevilen iş adamı Aydın, geleneğini sürdürmüş oldu. Tekin Döner ve Kebap salonunda gazetecileri ağırlayan Aydın, “Yeniden bir arada olmaktan ötürü mutluyum, herkesin ayağına sağlık” dedi. BUGÜNE KADAR HEP ARKA BAHÇE OLDUK Birbirinden önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulunan Aydın, “Bizi bizim yönetmemizin gerektiğine inanıyorum. Tüm siyasi partiler ve seçim sistemleri yenilenmelidir. TBMM, Dernekler, sanayi odaları, ticaret odaları, vakıflar, siadlar kanunlarının son kullanma tarihleri geçmiştir. Bugüne kadar kibarca ifade edeyim Kocaeli’nin arka bahçesi olduk. Her manada bunun gerekeni yapılmalı. Söylem ve eylemlerimizle bütünleşerek farklılığımızı sunmamız gerekiyor” dedi. Siyasete girme konusunda, parti isminin önemsiz olduğunu kaydeden Aydın, mesele Gebze, mesele hepimizin meselesi. Alaettin Kurt gibi isimler örnek isimler. Günlük düşünmeyeceğiz, inanmak başarmaktır. Dünya değişiyor, değişmeyeni bizim değiştirmemiz gerekiyor” yorumunu yaptı. HALUK ÖZTEKİNDEN BASINA KİTAP HEDİYESİ Eğitimci-yazar Haluk Öztekin’in de katıldığı programda Öztekin, hem basın mensuplarına hem de programa katılan genel yayın yönetmeniz Abbas Sır ve muhabirimiz Refik Sıla Güvenç’e Hayata Bakışımızdaki Farkındalık isimli kitabını hediye etti.

15 yıldır aralıksız olarak düzenlediği geleneksel iftar yemekleri ile basın camiasının temsilcilerini bir araya getiren Gebzeli iş insanı Ali Kemal Aydın pandemi süreci nedeniyle ertelediği buluşmayı gerçekleştirdi. Pek çok basın mensubunu konuk eden sevilen iş adamı Aydın, geleneğini sürdürmüş oldu. Tekin Döner ve Kebap salonunda gazetecileri ağırlayan Aydın, “Yeniden bir arada olmaktan ötürü mutluyum, herkesin ayağına sağlık” dedi.

BUGÜNE KADAR HEP ARKA BAHÇE OLDUK

Birbirinden önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulunan Aydın, “Bizi bizim yönetmemizin gerektiğine inanıyorum. Tüm siyasi partiler ve seçim sistemleri yenilenmelidir. TBMM, Dernekler, sanayi odaları, ticaret odaları, vakıflar, siadlar kanunlarının son kullanma tarihleri geçmiştir. Bugüne kadar kibarca ifade edeyim Kocaeli’nin arka bahçesi olduk. Her manada bunun gerekeni yapılmalı. Söylem ve eylemlerimizle bütünleşerek farklılığımızı sunmamız gerekiyor” dedi. Siyasete girme konusunda, parti isminin önemsiz olduğunu kaydeden Aydın, mesele Gebze, mesele hepimizin meselesi. Alaettin Kurt gibi isimler örnek isimler. Günlük düşünmeyeceğiz, inanmak başarmaktır. Dünya değişiyor, değişmeyeni bizim değiştirmemiz gerekiyor” yorumunu yaptı.

HALUK ÖZTEKİNDEN BASINA KİTAP HEDİYESİ

Eğitimci-yazar Haluk Öztekin’in de katıldığı programda Öztekin, hem basın mensuplarına hem de programa katılan genel yayın yönetmeniz Abbas Sır ve muhabirimiz Refik Sıla Güvenç’e Hayata Bakışımızdaki Farkındalık isimli kitabını hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.