19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İŞ DÜNYASI DESTAN YAZMAYA HAZIRLANIYOR!

Gebze 14.07.2017 - 18:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İŞ DÜNYASI DESTAN YAZMAYA HAZIRLANIYOR!

Gebze Ticaret Odası’nın ve Oda Başkanı Nail Çiler’in 15 Temmuz’dan bugüne kadar iradeli ve milli duruşu 15 Temmuz’un yıl dönümünde de devam ediyor. Demokrasiye ve milli birliğe sahip çıkma adına bir toplantı düzenleyecek olan GTO Başkanı Nail Çiler bugün basınla buluşacak.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve oda üyeleri 15 Temmuz Hain Darbe girişimini ilk günden beri lanetleyerek, Hükümetin yanında yer alan bir tavır içinde oldular. Başta şehit ve gazi ailelerine destek olmak için her türlü katkıyı bu zamana kadar sağlayan Başkan Çiler ve Oda Yönetimi 15 Temmuz’un yıldönümü olan bugün demokrasiye ve milli birliğe sahip çıkma adına bir basın toplantısı düzenliyor. Gebze Ticaret Odası’nda bu sabah düzenlenecek olan program saat 9.30’da başlayacak.   GTO OLARAK DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla açıklama yapan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “İstiklal Harbinden bu yana ülkemizin karşılaştığı en büyük tehlike olan 15 Temmuz darbe girişimini ilk öğrendiğimiz andan itibaren Gebze Ticaret Odası olarak, devletimizin ve milletimizin yanında olduk. “15 Temmuz’un Birinci Yıldönümünde” de düzenlediğimiz etkinliklerle, 15 Temmuz ruhunu canlı tutma, darbenin ötesinde bir işgal girişimi olan bu kalkışma hareketini unutmama, unutturmama gayesiyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Türk Milleti, 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan hain darbe girişimi karşısında demokrasimize ve kendi iradesine sahip çıkmış, benzersiz bir mücadele ile 249 “şehidimiz” ve 2 binin üzerinde “gazimiz” Türk Demokrasi tarihine isimlerini yazdırarak, tarihte yerlerini almışlardır.” Dedi.     DEMOKRASİMİZE KASTEDEN BU SALDIRI AMACINA ULAŞAMAMIŞTIR Çiler, “Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gazi Meclisimiz, Başbakanımız, siyasi partilerimiz, ulusumuz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın kararlı duruşuyla demokrasimize kasteden bu saldırı amacına ulaşamamıştır. Milletimiz, “Türkiye Cumhuriyeti devletini kendi iradesi dışında hiçbir gücün yönetemeyeceğini” dünyaya ispatlamıştır. Ülkemiz açısından çok zorlu bir süreç olan darbe girişiminden kısa bir süre sonra,  Hükümetimizin iş dünyasıyla birlikte hareket ederek aldığı önlemler ve yaptığı reformlar hızla toparlanmamıza olanak sağlamış, ekonomide yüzde 5’lik bir büyüme kaydedilmiştir. Türkiye’deki tüm Oda ve Borsalarımızın gayretli çalışmaları sonucu bu yılın ilk altı ayında 1 milyon 200 bin insanımıza yeni istihdam oluşturulmuştur. İktisadi hayatımıza yansıyan önemli gelişmelerin yanısıra, yatırımcıların güvenini yeniden kazanmamız iş dünyası olarak bizleri ayrıca yüreklendirmekte, ülkemizi dünyanın ilk 10 büyük ekonomisi içinde görme hedefimizi gerçekleştirme yolunda gayretimizi arttırmaktadır.” dedi. ACILARINI PAYLAŞIYORUZ Çiler, “Ülkemizi, tarihinde görülmemiş bir karışıklık ve kargaşaya sürüklemek, Türkiye’yi iç savaş ortamına sokmak isteyenlere rağmen, milletimizin hiçbir güç odağına fırsat tanımayacağına olan  inancımla, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”nde, “Demokrasi Şehitlerimizi” ve Vatan için canlarını feda eden tüm evlatlarımızı rahmetle anar, “şehit ve gazilerimizin yakınlarının” acılarını paylaşır, milletimize şükranlarımı sunarım.” dedi.
Gebze Ticaret Odası’nın ve Oda Başkanı Nail Çiler’in 15 Temmuz’dan bugüne kadar iradeli ve milli duruşu 15 Temmuz’un yıl dönümünde de devam ediyor. Demokrasiye ve milli birliğe sahip çıkma adına bir toplantı düzenleyecek olan GTO Başkanı Nail Çiler bugün basınla buluşacak.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve oda üyeleri 15 Temmuz Hain Darbe girişimini ilk günden beri lanetleyerek, Hükümetin yanında yer alan bir tavır içinde oldular. Başta şehit ve gazi ailelerine destek olmak için her türlü katkıyı bu zamana kadar sağlayan Başkan Çiler ve Oda Yönetimi 15 Temmuz’un yıldönümü olan bugün demokrasiye ve milli birliğe sahip çıkma adına bir basın toplantısı düzenliyor. Gebze Ticaret Odası’nda bu sabah düzenlenecek olan program saat 9.30’da başlayacak.

 

GTO OLARAK DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla açıklama yapan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “İstiklal Harbinden bu yana ülkemizin karşılaştığı en büyük tehlike olan 15 Temmuz darbe girişimini ilk öğrendiğimiz andan itibaren Gebze Ticaret Odası olarak, devletimizin ve milletimizin yanında olduk. “15 Temmuz’un Birinci Yıldönümünde” de düzenlediğimiz etkinliklerle, 15 Temmuz ruhunu canlı tutma, darbenin ötesinde bir işgal girişimi olan bu kalkışma hareketini unutmama, unutturmama gayesiyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Türk Milleti, 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan hain darbe girişimi karşısında demokrasimize ve kendi iradesine sahip çıkmış, benzersiz bir mücadele ile 249 “şehidimiz” ve 2 binin üzerinde “gazimiz” Türk Demokrasi tarihine isimlerini yazdırarak, tarihte yerlerini almışlardır.” Dedi.

 

 

DEMOKRASİMİZE KASTEDEN BU SALDIRI AMACINA ULAŞAMAMIŞTIR

Çiler, “Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gazi Meclisimiz, Başbakanımız, siyasi partilerimiz, ulusumuz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın kararlı duruşuyla demokrasimize kasteden bu saldırı amacına ulaşamamıştır. Milletimiz, “Türkiye Cumhuriyeti devletini kendi iradesi dışında hiçbir gücün yönetemeyeceğini” dünyaya ispatlamıştır. Ülkemiz açısından çok zorlu bir süreç olan darbe girişiminden kısa bir süre sonra,  Hükümetimizin iş dünyasıyla birlikte hareket ederek aldığı önlemler ve yaptığı reformlar hızla toparlanmamıza olanak sağlamış, ekonomide yüzde 5’lik bir büyüme kaydedilmiştir. Türkiye’deki tüm Oda ve Borsalarımızın gayretli çalışmaları sonucu bu yılın ilk altı ayında 1 milyon 200 bin insanımıza yeni istihdam oluşturulmuştur. İktisadi hayatımıza yansıyan önemli gelişmelerin yanısıra, yatırımcıların güvenini yeniden kazanmamız iş dünyası olarak bizleri ayrıca yüreklendirmekte, ülkemizi dünyanın ilk 10 büyük ekonomisi içinde görme hedefimizi gerçekleştirme yolunda gayretimizi arttırmaktadır.” dedi.

ACILARINI PAYLAŞIYORUZ

Çiler, “Ülkemizi, tarihinde görülmemiş bir karışıklık ve kargaşaya sürüklemek, Türkiye’yi iç savaş ortamına sokmak isteyenlere rağmen, milletimizin hiçbir güç odağına fırsat tanımayacağına olan  inancımla, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”nde, “Demokrasi Şehitlerimizi” ve Vatan için canlarını feda eden tüm evlatlarımızı rahmetle anar, “şehit ve gazilerimizin yakınlarının” acılarını paylaşır, milletimize şükranlarımı sunarım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.