İş hayatı denince ARTIK ÖZGÜRCE

Gebze 23.12.2018 - 00:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İş hayatı denince ARTIK ÖZGÜRCE

Bölgemizin iş ve spor dünyasının tanınan, sevilen ismi Özgür Agin yıllardır sürdürdüğü profesyonel satış ve pazarlama alanındaki tecrübesini ÖZGÜRCE DANIŞMANLIK VE EĞİTİM ismiyle açtığı firma altında devam ettirecek.

Gebze’de açılışı gerçekleşen ÖZGÜRCE Danışmanlık ve Eğitim firması için düzenlenen programa Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Gebze CHP Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Darıca CHP Belediye Başkan Adayı Yakup Törk ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Pazarcılar Sebze Meyve Komisyoncuları Konfederasyon Başkanı Mehmet Emin Yarar, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattir, KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş ve Yönetimi, Digor Kültür Platformu Başkanı İsmail Budak ve Yöneticileri ile çok sayıda iş dünyasının önemli isimleri katıldı. İŞ YERİ AÇMAK CESARETTİR Kurdele kesim töreninde kısa bir selamlama konuşması yapan ÖZGÜRCE Danışmanlık ve Eğitim Kurucusu Özgür Agin, “Yıllardır profesyonel olarak çok uluslu firmaların satış ve pazarlama çalışmalarımın ardından bu tecrübemi kendi iş yerimi açarak devam etme kararı aldım. Çalışma hayatının ihtiyacı olan Satış Pazarlama eğitimlerinin, koçluk ve Mentörlük hizmetlerinin yanısıra, Mesleki Yeterlilik Belgelendirme ve İSG Hizmetleri ve şirketlerin satış ve pazarlama ekiplerine danışmanlık hizmetleri vermeyi hedefleyen bu firmanın ardında kocaman bir dev kadro var dedi. Ülke ekonomisinin bu zor döneminde cesurca bir tutumla şirketleşme kararı aldığımız ilk anından itibaren desteğini her alan da devam ettiren ailem, çalışma arkadaşlarım ve dostlarıma çok teşekkür ederim. Bugün bizim için özel manası olan, heyecanımıza ortak olup bu özel günümüz de bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve misafirlerimize sonsuz teşekkür ederim.”dedi. Gebze Ticaret odası Başkanı Nail Çiler’de kurdele kesim töreninde yaptığı konuşmada, “Zor bir dönemde böyle bir işyeri açma kararı almasından dolayı Özgür Agin kardeşimi kutlarım. Unutmamak gerekir ki iyi bir kaptan fırtınalı havada gemiyi limana yanaştırabilendir. Bu iş yerinde bir çok çalışan olacak. İstihdama katkısından dolayı ve bu ekonomik çalkantıda bir işyeri açılışı kararı almasından dolayı kendisini tebrik ediyorum. Hayırlı olsun.”dedi. İŞTE HİZMET ALANLARI Hacı Halil Mahallesi İsmet Paşa Caddesi Şahinler İş Merkezi Kat: 3’de açılışı gerçekleşen ÖZGÜRCE Danışmanlık ve Eğitim firması bünyesinde Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Hizmetleri, İsg hizmetleri, Satış ve pazarlama ekiplerine koçluk ve mentörlük hizmetleri, ve çalışma hayatının gerektirdiği belgelendirme ve eğitimlerle ilgili sanayii ve iş dünyasına hizmet verecek. Bünyesinde Mesleki yeterlilik eğitimleri ve belgelendirilmesi, Ağır ve tehlikeli işlerde çalışma eğitimleri, Temel yangın eğitimleri, Arama Kurtarma Eğitimleri, Yüksekte çalışma eğitimleri, temel ilkyardım eğitimleri ve hijyen eğitimleri ile ilgili çalışmalara imza atacak olan ÖZGÜRCE Danışmanlık ve Eğitim “İş Hayatı denince ÖZGÜRCE” sloganı ile faaliyetlerine start verdi.
Bölgemizin iş ve spor dünyasının tanınan, sevilen ismi Özgür Agin yıllardır sürdürdüğü profesyonel satış ve pazarlama alanındaki tecrübesini ÖZGÜRCE DANIŞMANLIK VE EĞİTİM ismiyle açtığı firma altında devam ettirecek.

Gebze’de açılışı gerçekleşen ÖZGÜRCE Danışmanlık ve Eğitim firması için düzenlenen programa Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Gebze CHP Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Darıca CHP Belediye Başkan Adayı Yakup Törk ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Pazarcılar Sebze Meyve Komisyoncuları Konfederasyon Başkanı Mehmet Emin Yarar, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattir, KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş ve Yönetimi, Digor Kültür Platformu Başkanı İsmail Budak ve Yöneticileri ile çok sayıda iş dünyasının önemli isimleri katıldı.

İŞ YERİ AÇMAK CESARETTİR

Kurdele kesim töreninde kısa bir selamlama konuşması yapan ÖZGÜRCE Danışmanlık ve Eğitim Kurucusu Özgür Agin, “Yıllardır profesyonel olarak çok uluslu firmaların satış ve pazarlama çalışmalarımın ardından bu tecrübemi kendi iş yerimi açarak devam etme kararı aldım. Çalışma hayatının ihtiyacı olan Satış Pazarlama eğitimlerinin, koçluk ve Mentörlük hizmetlerinin yanısıra, Mesleki Yeterlilik Belgelendirme ve İSG Hizmetleri ve şirketlerin satış ve pazarlama ekiplerine danışmanlık hizmetleri vermeyi hedefleyen bu firmanın ardında kocaman bir dev kadro var dedi. Ülke ekonomisinin bu zor döneminde cesurca bir tutumla şirketleşme kararı aldığımız ilk anından itibaren desteğini her alan da devam ettiren ailem, çalışma arkadaşlarım ve dostlarıma çok teşekkür ederim. Bugün bizim için özel manası olan, heyecanımıza ortak olup bu özel günümüz de bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve misafirlerimize sonsuz teşekkür ederim.”dedi. Gebze Ticaret odası Başkanı Nail Çiler’de kurdele kesim töreninde yaptığı konuşmada, “Zor bir dönemde böyle bir işyeri açma kararı almasından dolayı Özgür Agin kardeşimi kutlarım. Unutmamak gerekir ki iyi bir kaptan fırtınalı havada gemiyi limana yanaştırabilendir. Bu iş yerinde bir çok çalışan olacak. İstihdama katkısından dolayı ve bu ekonomik çalkantıda bir işyeri açılışı kararı almasından dolayı kendisini tebrik ediyorum. Hayırlı olsun.”dedi.

İŞTE HİZMET ALANLARI

Hacı Halil Mahallesi İsmet Paşa Caddesi Şahinler İş Merkezi Kat: 3’de açılışı gerçekleşen ÖZGÜRCE Danışmanlık ve Eğitim firması bünyesinde Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Hizmetleri, İsg hizmetleri, Satış ve pazarlama ekiplerine koçluk ve mentörlük hizmetleri, ve çalışma hayatının gerektirdiği belgelendirme ve eğitimlerle ilgili sanayii ve iş dünyasına hizmet verecek. Bünyesinde Mesleki yeterlilik eğitimleri ve belgelendirilmesi, Ağır ve tehlikeli işlerde çalışma eğitimleri, Temel yangın eğitimleri, Arama Kurtarma Eğitimleri, Yüksekte çalışma eğitimleri, temel ilkyardım eğitimleri ve hijyen eğitimleri ile ilgili çalışmalara imza atacak olan ÖZGÜRCE Danışmanlık ve Eğitim “İş Hayatı denince ÖZGÜRCE” sloganı ile faaliyetlerine start verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.