19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İş hayatı denize açıldı

Ekonomi 08.08.2017 - 09:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İş hayatı denize açıldı

Patronların en büyük tutkusu tekneleri. İşadamları, yoğun iş temposunun stresini milyonluk yatlarında atıyor. Rota ise genellikle Bodrum ve Göcek’teki koylar oluyor.

Tekneler, ünlü patronlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Yaz tatilinin büyük bir kısmını Ege ve Yunan adalarındaki koylara demirledikleri yatlarında geçiren patronlar, böylece iş hayatının getirdiği stresten de kurtuluyor. Bazısı kendi teknesinin kaptanı olurken, bazısı da teknesinde özel ekip bulunduruyor. Rotalarını kendileri belirleyip denize açılan patronların bazıları, milyonluk teknelerini yıldan yıla yeniliyor. Ferit Şahenk (Doğuş Holding Başkanı): Gladiator ve Capricorn isimli 2 tekne sahibi. Marina yatırımı olan ve yarışlara da katılan işadamı, özel tasarımları tercih ediyor. Capricorn, 33.2 metre uzunluğunda ve 7.1 metre genişliğinde. Demet Sabancı (Demsa Yönetim Kurulu Başkanvekili): Yaz aylarının büyük bölümünü Desiree Bleue isimli teknesinde geçiriyor. İtalyan yapımı Canados marka motoryatın, 5 kamarası bulunuyor. Şehmus Tatlıcı, babası merhum işadamı Şehmus Tatlıcı'nın hediye ettiği 'JR' isimli yatı kullanıyor. 4 milyon euroluk Azzurro 109 Motor Yat, 32 metre uzunluğunda. Dekorasyon Fendi imzalı. Ali Ağaoğlu (Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı): Amerika'da özel olarak üretilen, Rusya'da revize edilen Aga6 adlı tekneyi kullanıyor. 47 metrelik bu lüks yatın yanı sıra Ağaoğlu'nun 5 teknesi daha bulunuyor. Rahmi Koç (Koç Holding Onursal Başkanı): İş dünyasında tekne tutkusu denince ilk akla gelen ismi olan Rahmi Koç, Nazenin V isimli teknesinden neredeyse hiç inmiyor. Çok sayıda sanat eserinin de sergilendiği Nazenin V, 52 metre boyunda.   KAYNAK: TAKVİM
Patronların en büyük tutkusu tekneleri. İşadamları, yoğun iş temposunun stresini milyonluk yatlarında atıyor. Rota ise genellikle Bodrum ve Göcek’teki koylar oluyor.

Tekneler, ünlü patronlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Yaz tatilinin büyük bir kısmını Ege ve Yunan adalarındaki koylara demirledikleri larında geçiren patronlar, böylece iş hayatının getirdiği stresten de kurtuluyor. Bazısı kendi sinin kaptanı olurken, bazısı da teknesinde özel ekip bulunduruyor. Rotalarını kendileri belirleyip denize açılan patronların bazıları, milyonluk teknelerini yıldan yıla yeniliyor.



Ferit Şahenk (Doğuş Holding Başkanı): Gladiator ve Capricorn isimli 2 tekne sahibi. Marina yatırımı olan ve yarışlara da katılan işadamı, özel tasarımları tercih ediyor. Capricorn, 33.2 metre uzunluğunda ve 7.1 metre genişliğinde.



Demet Sabancı (Demsa Yönetim Kurulu Başkanvekili):
Yaz aylarının büyük bölümünü Desiree Bleue isimli teknesinde geçiriyor. İtalyan yapımı Canados marka motoryatın, 5 kamarası bulunuyor.



Şehmus Tatlıcı, babası merhum işadamı Şehmus Tatlıcı'nın hediye ettiği 'JR' isimli yatı kullanıyor. 4 milyon euroluk Azzurro 109 Motor Yat, 32 metre uzunluğunda. Dekorasyon Fendi imzalı.



Ali Ağaoğlu (Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı): Amerika'da özel olarak üretilen, Rusya'da revize edilen Aga6 adlı tekneyi kullanıyor. 47 metrelik bu lüks yatın yanı sıra Ağaoğlu'nun 5 teknesi daha bulunuyor.



Rahmi Koç (Koç Holding Onursal Başkanı): İş dünyasında tekne tutkusu denince ilk akla gelen ismi olan Rahmi Koç, Nazenin V isimli teknesinden neredeyse hiç inmiyor. Çok sayıda sanat eserinin de sergilendiği Nazenin V, 52 metre boyunda.

 

KAYNAK: TAKVİM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.