İŞ-KUR’dan ‘Engelsiz Kariyer!’

Gebze 16.05.2019 - 16:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İŞ-KUR’dan ‘Engelsiz Kariyer!’

İŞ-KUR Gebze Şube Müdürlüğü 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda ‘Engelsiz Kariyer Günü’ etkinliğiyle iş arayan engelli vatandaşları ve işverenleri bir araya getirdi.

Kurum ‘Türkiye’de iş arayan vatandaşların öncelikli olarak gittiği kurumların başında gelen ve bölgemizde de aktif bir rol oynayan İŞ-KUR, ‘Engelliler Haftası’ kapsamında takdir toplayan bir etkinlik düzenledi. Gebze Gençlik Merkezi’nde engelli vatandaşları, işverenlerle buluşturan İŞ-KUR Gebze Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinliğe; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İŞ-KUR Kocaeli İl Müdür Yardımcısı Muhammed Açıkgöz, İŞ-KUR Gebze Şube Müdürü Nurullah Karataş ve vatandaşlar katılım gösterdi. Açılış konuşmasını yapan Karataş, her vatandaşın bir engelli adayı olduğuna dikkat çekerek, engeli bulunan bireylere empatiyle yaklaşılması gerektiğine dikkat çekti. Kurum olarak bu konuda hassasiyet gösterdiklerini de dile getiren Karataş, bu doğrultudaki çalışmalarına devam edeceklerini ve ellerinden gelen tüm gayreti ortaya koyacaklarını da aktardı. 368 KİŞİ İŞVERENLE GÖRÜŞTÜ Karataş’ın ardından söz alan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ise kısa bir selamla konuşması yaparak, “Engelli vatandaşlarımızın iş hayatında olması ve daha aktif bir rol oynaması için her türlü çaba içerisinde olacağız” dedi. ‘Engelsiz Kariyer Günü’ etkinliği engelli vatandaşlar ve yakınları tarafından ilgiyle takip edildi. 368 vatandaşın birebir işverenlerle görüşmesi sağlandı. 61 işverenin katıldığı organizasyonda 110 açık iş ilanı İŞ-KUR portalına işlendi.
İŞ-KUR Gebze Şube Müdürlüğü 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda ‘Engelsiz Kariyer Günü’ etkinliğiyle iş arayan engelli vatandaşları ve işverenleri bir araya getirdi.

Kurum ‘Türkiye’de iş arayan vatandaşların öncelikli olarak gittiği kurumların başında gelen ve bölgemizde de aktif bir rol oynayan İŞ-KUR, ‘Engelliler Haftası’ kapsamında takdir toplayan bir etkinlik düzenledi. Gebze Gençlik Merkezi’nde engelli vatandaşları, işverenlerle buluşturan İŞ-KUR Gebze Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinliğe; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İŞ-KUR Kocaeli İl Müdür Yardımcısı Muhammed Açıkgöz, İŞ-KUR Gebze Şube Müdürü Nurullah Karataş ve vatandaşlar katılım gösterdi. Açılış konuşmasını yapan Karataş, her vatandaşın bir engelli adayı olduğuna dikkat çekerek, engeli bulunan bireylere empatiyle yaklaşılması gerektiğine dikkat çekti. Kurum olarak bu konuda hassasiyet gösterdiklerini de dile getiren Karataş, bu doğrultudaki çalışmalarına devam edeceklerini ve ellerinden gelen tüm gayreti ortaya koyacaklarını da aktardı.

368 KİŞİ İŞVERENLE GÖRÜŞTÜ

Karataş’ın ardından söz alan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ise kısa bir selamla konuşması yaparak, “Engelli vatandaşlarımızın iş hayatında olması ve daha aktif bir rol oynaması için her türlü çaba içerisinde olacağız” dedi. ‘Engelsiz Kariyer Günü’ etkinliği engelli vatandaşlar ve yakınları tarafından ilgiyle takip edildi. 368 vatandaşın birebir işverenlerle görüşmesi sağlandı. 61 işverenin katıldığı organizasyonda 110 açık iş ilanı İŞ-KUR portalına işlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.