İş kurmak isteyene 150 bin lira

Ekonomi 29.10.2017 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İş kurmak isteyene 150 bin lira

Girişimci gençler 50 bin liraya varan hibe ve 100 bin liraya varan faizsiz kredi imkanıyla kendi işinin sahibi olabiliyor. Bu destek, Girişimcilik Destek Programı kapsamında Küçük ve ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) tarafından sağlanıyor. YENİ SİSTEM BAŞLADI KOSGEB tarafından düzenlenen ve ücretsiz olan uygulamalı girişimcilik eğitimlerini başarıyla tamamlayanlar, bu desteklerden yararlanabiliyor. KOSGEB, bu destek için yeni bir düzenleme yaptı. Yeni süreçle birlikte, daha önceden eğitimlerini tamamlayıp sertifikasını alan girişimcilerin, işletmelerini açtıktan sonra KOSGEB'e başvuru yapma şartı kaldırıldı. Artık işletme kurmadan da kredi alınacak.

Girişimci gençler 50 bin liraya varan hibe ve 100 bin liraya varan faizsiz kredi imkanıyla kendi işinin sahibi olabiliyor. Bu destek, Girişimcilik Destek Programı kapsamında Küçük ve ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) tarafından sağlanıyor.

YENİ SİSTEM BAŞLADI
KOSGEB tarafından düzenlenen ve ücretsiz olan uygulamalı girişimcilik eğitimlerini başarıyla tamamlayanlar, bu desteklerden yararlanabiliyor. KOSGEB, bu destek için yeni bir düzenleme yaptı. Yeni süreçle birlikte, daha önceden eğitimlerini tamamlayıp sertifikasını alan girişimcilerin, işletmelerini açtıktan sonra KOSGEB'e başvuru yapma şartı kaldırıldı. Artık işletme kurmadan da kredi alınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.