İş merkezi’nde çıkan yangın korkuttu!

Gebze 08.06.2017 - 11:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İş merkezi’nde çıkan yangın korkuttu!

Gebze’de bir iş merkezinin çatı kısmında çıkan küçük çapta yangın çevrede paniğe neden oldu. Edinilen bilgilere göre: yangın bugün Gebze İlyas bey Caddesi üzerinde bulunan bir iş merkezinin çatı kısmında bulunan bacada çıktı. Henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın çevrede korku dolu anlar yaşattı. Yangını fark eden çevredekiler hemen itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye çıkan yangına müdahalede bulunarak kontrol altın aldı.Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.  

Gebze’de bir iş merkezinin çatı kısmında çıkan küçük çapta yangın çevrede paniğe neden oldu.

Edinilen bilgilere göre: yangın bugün Gebze İlyas bey Caddesi üzerinde bulunan bir iş merkezinin çatı kısmında bulunan bacada çıktı. Henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın çevrede korku dolu anlar yaşattı. Yangını fark eden çevredekiler hemen itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye çıkan yangına müdahalede bulunarak kontrol altın aldı.Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.