İsa TURHAN’IN Acı Günü

Gebze 06.02.2015 - 15:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

İsa TURHAN’IN Acı Günü

Anadolu Ajansı muhabiri Gazeteci İsa Turhan’ın eşi Nurhan Turhan vefat etti.

Uzun süredir kanser tedavisi gören ve son dönemde iyice rahatsızlanarak Darıca Farabi Devlet hastanesinde yoğun bakıma kaldırılan, durumu kötüleştiği için de makineye bağlı olarak yaşam savaşı veren Nurhan Turhan, yaşama tutunamadı. Çevresinde çok sevilen Nurhan Turhan’ın genç yaşta amansız kanser hastalığına yenik düşmesi, başta eşi İsa Turhan ve kardeşleri olmak üzere, tüm sevenlerini de yasa boğdu. Nurhan Turhan’ın cenazesi, memleketi olan Tekirdağ’da toprağa verilecek.   HEDEFGAZETESİ ailesi olarak, merhume Nurhan Turhan’a Allah’tan rahmet, başta editörümüz İsa Turhan olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Anadolu Ajansı muhabiri Gazeteci İsa Turhan’ın eşi Nurhan Turhan vefat etti.

Uzun süredir kanser tedavisi gören ve son dönemde iyice rahatsızlanarak Darıca Farabi Devlet hastanesinde yoğun bakıma kaldırılan, durumu kötüleştiği için de makineye bağlı olarak yaşam savaşı veren Nurhan Turhan, yaşama tutunamadı.

Çevresinde çok sevilen Nurhan Turhan’ın genç yaşta amansız kanser hastalığına yenik düşmesi, başta eşi İsa Turhan ve kardeşleri olmak üzere, tüm sevenlerini de yasa boğdu.

Nurhan Turhan’ın cenazesi, memleketi olan Tekirdağ’da toprağa verilecek.

 

HEDEFGAZETESİ ailesi olarak, merhume Nurhan Turhan’a Allah’tan rahmet, başta editörümüz İsa Turhan olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.