İşaret Dili Kursu İlk Mezunlarını Verdi

Kocaeli 17.04.2019 - 14:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İşaret Dili Kursu İlk Mezunlarını Verdi

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Engelsiz sağlık yolunda bir adım daha atıldı.

Kocaeli’ de İl Sağlık Müdürlüğü ve İzmit Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle, Hastaneler, İlçe Sağlık Müdürlükleri ve Aile Hekimliklerinde çalışan personellere yönelik düzenlenen işaret eğitim kursu eğitimleri tamamlandı.  Düzenli olarak devam edecek olan işaret dili eğitimleri ile; hasta çalışan iletişiminin artırılması ve Kocaeli’ de engelli kişilere yönelik sunulan sağlık hizmetleri kalitesinin yükseltilmesi amaçlanıyor. Eğitimci Gülden Sıkı tarafından verilen ve toplamda 120 saat süren kurs sonucunda başarılı olan 12 kursiyere sertifikaları İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney tarafından takdim edildi. Mezun olan kursiyerler tarafından, işaret diliyle okunan İstiklal Marşı’nın ardından başlayan törene Sağlık Hizmetleri İlaç ve Tıbbi Cihaz Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı ile sağlık çalışanları katılım sağladı. Ergüney “İnsana Yatırım Yapıyoruz” Kocaeli’de  sunulan sağlık hizmetleri kalitesinin  her geçen gün arttığını belirten Ergüney “İl Sağlık Müdürlüğü olarak önceliği insana yatırıma veriyoruz. Personellerimizin kendilerini devamlı geliştirmelerini sağlayan eğitimler ve sosyal çalışmaları destekliyoruz. Engelli vatandaşlarımızla iletişimi kuvvetlendirecek olan bu önemli eğitimin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere teşekkür ediyorum.  Bu tip çalışmalarımız önümüzdeki dönemlerde daha da artarak devam edecek” dedi.
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Engelsiz sağlık yolunda bir adım daha atıldı.

Kocaeli’ de İl Sağlık Müdürlüğü ve İzmit Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle, Hastaneler, İlçe Sağlık Müdürlükleri ve Aile Hekimliklerinde çalışan personellere yönelik düzenlenen işaret eğitim kursu eğitimleri tamamlandı.  Düzenli olarak devam edecek olan işaret dili eğitimleri ile; hasta çalışan iletişiminin artırılması ve Kocaeli’ de engelli kişilere yönelik sunulan sağlık hizmetleri kalitesinin yükseltilmesi amaçlanıyor. Eğitimci Gülden Sıkı tarafından verilen ve toplamda 120 saat süren kurs sonucunda başarılı olan 12 kursiyere sertifikaları İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney tarafından takdim edildi. Mezun olan kursiyerler tarafından, işaret diliyle okunan İstiklal Marşı’nın ardından başlayan törene Sağlık Hizmetleri İlaç ve Tıbbi Cihaz Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı ile sağlık çalışanları katılım sağladı.

Ergüney “İnsana Yatırım Yapıyoruz”

Kocaeli’de  sunulan sağlık hizmetleri kalitesinin  her geçen gün arttığını belirten Ergüney “İl Sağlık Müdürlüğü olarak önceliği insana yatırıma veriyoruz. Personellerimizin kendilerini devamlı geliştirmelerini sağlayan eğitimler ve sosyal çalışmaları destekliyoruz. Engelli vatandaşlarımızla iletişimi kuvvetlendirecek olan bu önemli eğitimin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere teşekkür ediyorum.  Bu tip çalışmalarımız önümüzdeki dönemlerde daha da artarak devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.