İşçi Emeklileri Derneği Çayırovalı muhtarlarla buluştu

Çayırova 01.11.2017 - 14:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İşçi Emeklileri Derneği Çayırovalı muhtarlarla buluştu

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gebze Şubesi, Gebze ve çevre ilçelerdeki muhtarlarla buluşmaya devam ediyor.

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gebze Şubesi, Gebze ve çevre ilçelerdeki muhtarlarla buluşmaya devam ediyor. Dilovası ve Darıca da muhtarlarla bir araya gelen Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gebze Şubesi, son olarak Çayırovalı muhtarları ağırladı. Toplantıya Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gebze Şube Başkanı Ali Tunç ile yönetim kurulu üyeleri, Çayırova Muhtarlar Derneği Başkanı Rahman Güler ile dernek üyesi Çayırovalı muhtarlar katıldı. Dernek Başkanı Ali Tunç, yönetim olarak sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek derneğin çalışmaları hakkında bilgilendirdiklerini karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Çayırova Muhtarlar Derneği Başkanı Rahman Güler toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gebze Şubesi’nin davetlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını sivil toplum kuruluşlarının birlikte olmalarının yarar sağladığını ifade etti. Güler, kendilerini ağırlayan Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gebze Şubesi Yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gebze Şubesi, Gebze ve çevre ilçelerdeki muhtarlarla buluşmaya devam ediyor.

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gebze Şubesi, Gebze ve çevre ilçelerdeki muhtarlarla buluşmaya devam ediyor. Dilovası ve Darıca da muhtarlarla bir araya gelen Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gebze Şubesi, son olarak Çayırovalı muhtarları ağırladı. Toplantıya Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gebze Şube Başkanı Ali Tunç ile yönetim kurulu üyeleri, Çayırova Muhtarlar Derneği Başkanı Rahman Güler ile dernek üyesi Çayırovalı muhtarlar katıldı. Dernek Başkanı Ali Tunç, yönetim olarak sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek derneğin çalışmaları hakkında bilgilendirdiklerini karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

Çayırova Muhtarlar Derneği Başkanı Rahman Güler toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gebze Şubesi’nin davetlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını sivil toplum kuruluşlarının birlikte olmalarının yarar sağladığını ifade etti. Güler, kendilerini ağırlayan Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gebze Şubesi Yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.