GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

İshakçılar’da Kağıtspor rüzgârı

Spor 20.09.2019 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İshakçılar’da Kağıtspor rüzgârı

İshakçılar Yağlı Güreşleri’nde Büyükşehir Kağıtsporlu pehlivanlar, kürsüye ambargo koydu

Derince Belediyesi tarafından gerçekleştirilen İshakçılar Yağlı Güreşleri’nde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu pehlivanlar, kürsüye ambargo koydu. Başarılı pehlivanlar, başpehlivanlık dahil olmak üzere 5 farklı boyda kürsüde yer aldı.  BAŞPEHLİVAN FARUK AKKOYUN Başpehlivanlık boyunda mücadele eden Kağıtsporlu başpehlivanlar Faruk Akkoyun ve Tanju Gemici zorlu karşılaşmalarda mücadele etti. Güreşlerde Faruk Akkoyun başpehlivan olurken Tanju Gemici 3’üncü olarak kürsüde yer aldı.  5 FARKLI BOYDA DERECE Minik 1 boyunda Hamza Emir Berdan ve Hasan Hüseyin Çakırkaya 1’inci olarak kürsüde yer aldı. Başaltı boyunda mücadele eden Emre Gürbüz, Abdülrefik Öner, Büyükorta boyunda Özer Ay ve Teşvik 1 boyunda Batuhan Kalaycı 3’üncü olmayı başardı.
İshakçılar Yağlı Güreşleri’nde Büyükşehir Kağıtsporlu pehlivanlar, kürsüye ambargo koydu

Derince Belediyesi tarafından gerçekleştirilen İshakçılar Yağlı Güreşleri’nde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu pehlivanlar, kürsüye ambargo koydu. Başarılı pehlivanlar, başpehlivanlık dahil olmak üzere 5 farklı boyda kürsüde yer aldı.

 BAŞPEHLİVAN FARUK AKKOYUN

Başpehlivanlık boyunda mücadele eden Kağıtsporlu başpehlivanlar Faruk Akkoyun ve Tanju Gemici zorlu karşılaşmalarda mücadele etti. Güreşlerde Faruk Akkoyun başpehlivan olurken Tanju Gemici 3’üncü olarak kürsüde yer aldı.

 5 FARKLI BOYDA DERECE

Minik 1 boyunda Hamza Emir Berdan ve Hasan Hüseyin Çakırkaya 1’inci olarak kürsüde yer aldı. Başaltı boyunda mücadele eden Emre Gürbüz, Abdülrefik Öner, Büyükorta boyunda Özer Ay ve Teşvik 1 boyunda Batuhan Kalaycı 3’üncü olmayı başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.