19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“İşimizi kendi malımızla yapacağız!”

Darıca 04.09.2019 - 08:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“İşimizi kendi malımızla yapacağız!”

‘Hizmet Araçları’ alım töreninde konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Göreve geldiğimiz gündem bu yana kendi malımızla iş yapmak istedik. Aldığımız araçlarımız ile kendi malımızla kendi işimizi yapacağız” dedi.

Darıca Belediyesi ‘Hizmet Araçları’ alım töreni Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda dün gerçekleştirildi. Düzenlenen programa; AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, AK Parti ve CHP meclis üyeleri, mahalle muhtarları, dernek başkanları, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı. ÇEK VEREREK ALDIK Düzenlenen programın açılış konuşmasını Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yaptı. Bıyık, “Görevi devraldığımız günden bu yana kendi malımızla kendi işimizi yapalım dedik. Biz çok dertlendik bu konuda. 2 milyon 750 bin ₺ bu araçların maliyeti oldu. Bunlara nakit para vermedik ve banka kredisi de kullanmadık. Bu araçların 6 tanesi sıfır araç. Araçları çek vererek aldık. Belediyeye faiz yükü koymadık. Cuma günü ikinci etabı alacağız. Onların değeri de 1 milyon TL. 18 araçla Darıca’nın bütün temizliğini halletmeye çalışacağız. Kiralama maliyetine verdiğimiz parayı yatırıma vereceğiz. Görev süremiz boyunca Darıca Merkez’den başlayarak çöp konteynırlarını yer altına alacağız.     İŞ MAKİNALARIMIZI DA ALACAĞIZ Park Bahçelerdeki kamyonlarımızı da alacağız. Makul fiyatta anlaştık. 3 etap araç almış olacağız. Milletvekillerimizin destekleri ile İller Bankası’ndan kredi kullanarak iş makinalarımızı alacağız. Çöp taksi ile acil müdahale ederek temizlik işimizi çok kaliteli yapmak istiyoruz. İnsanların kalbi kadar temiz Darıca’yı inşa etmek için var gücümüzle çalışacağız. Siyasi parti göz ardı etmeksizin bizlere destek veren meclis üyelerimize teşekkür ederim” diye konuştu. ÖNEMLİ HİZMET Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın ardından Darıca Kaymakamı Ömer Karaman bir konuşma yaptı. Kaymakam Karaman, “Bu çalışma önemli bir hizmettir. Yapılan ve yapılacak çalışmaların sizlere anlatılması katılımcı belediyeciliktir” açıklamasında bulundu. SINIRLI BÜTÇE Kaymakam Karaman’ın ardından son olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker bir konuşma yaptı. Şeker, “Darıca Belediye Başkanımız sınırlı bütçeyle sınırsız ihtiyaçları nasıl karşılarım diye bu araçları almış. Temizlik önemli. Bir belediye başkanı da kentin temizliği ile kentinin değeri ortaya çıkar.  Konu temizlik olunca, çöp olunca şunu özellikle ifade etmek istiyorum; çöpler ekonomik değer taşıyor. Sıfır atık projesinin belediyelerde de uygulanması gerekiyor. Darıca’ya bugüne kadar hizmet eden belediye başkanlarımıza ve ekiplerine teşekkür ederiz. Daha temiz bir Darıca gayretine destek olacağız. Araçlarımız hayırlı olsun” dedi. Yapılan konuşmaların ardından dua edilerek kurban kesildi. Kesilen kurbanın ardından AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay belediye araçlarına binerek, toplanma noktasına hareket etti.
‘Hizmet Araçları’ alım töreninde konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Göreve geldiğimiz gündem bu yana kendi malımızla iş yapmak istedik. Aldığımız araçlarımız ile kendi malımızla kendi işimizi yapacağız” dedi.

Darıca Belediyesi ‘Hizmet Araçları’ alım töreni Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda dün gerçekleştirildi. Düzenlenen programa; AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, AK Parti ve CHP meclis üyeleri, mahalle muhtarları, dernek başkanları, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

ÇEK VEREREK ALDIK

Düzenlenen programın açılış konuşmasını Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yaptı. Bıyık, “Görevi devraldığımız günden bu yana kendi malımızla kendi işimizi yapalım dedik. Biz çok dertlendik bu konuda. 2 milyon 750 bin ₺ bu araçların maliyeti oldu. Bunlara nakit para vermedik ve banka kredisi de kullanmadık. Bu araçların 6 tanesi sıfır araç. Araçları çek vererek aldık. Belediyeye faiz yükü koymadık. Cuma günü ikinci etabı alacağız. Onların değeri de 1 milyon TL. 18 araçla Darıca’nın bütün temizliğini halletmeye çalışacağız. Kiralama maliyetine verdiğimiz parayı yatırıma vereceğiz. Görev süremiz boyunca Darıca Merkez’den başlayarak çöp konteynırlarını yer altına alacağız.

 

 

İŞ MAKİNALARIMIZI DA ALACAĞIZ

Park Bahçelerdeki kamyonlarımızı da alacağız. Makul fiyatta anlaştık. 3 etap araç almış olacağız. Milletvekillerimizin destekleri ile İller Bankası’ndan kredi kullanarak iş makinalarımızı alacağız. Çöp taksi ile acil müdahale ederek temizlik işimizi çok kaliteli yapmak istiyoruz. İnsanların kalbi kadar temiz Darıca’yı inşa etmek için var gücümüzle çalışacağız. Siyasi parti göz ardı etmeksizin bizlere destek veren meclis üyelerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

ÖNEMLİ HİZMET

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın ardından Darıca Kaymakamı Ömer Karaman bir konuşma yaptı. Kaymakam Karaman, “Bu çalışma önemli bir hizmettir. Yapılan ve yapılacak çalışmaların sizlere anlatılması katılımcı belediyeciliktir” açıklamasında bulundu.

SINIRLI BÜTÇE

Kaymakam Karaman’ın ardından son olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker bir konuşma yaptı. Şeker, “Darıca Belediye Başkanımız sınırlı bütçeyle sınırsız ihtiyaçları nasıl karşılarım diye bu araçları almış. Temizlik önemli. Bir belediye başkanı da kentin temizliği ile kentinin değeri ortaya çıkar.  Konu temizlik olunca, çöp olunca şunu özellikle ifade etmek istiyorum; çöpler ekonomik değer taşıyor. Sıfır atık projesinin belediyelerde de uygulanması gerekiyor. Darıca’ya bugüne kadar hizmet eden belediye başkanlarımıza ve ekiplerine teşekkür ederiz. Daha temiz bir Darıca gayretine destek olacağız. Araçlarımız hayırlı olsun” dedi. Yapılan konuşmaların ardından dua edilerek kurban kesildi. Kesilen kurbanın ardından AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay belediye araçlarına binerek, toplanma noktasına hareket etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.