19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İşimizi sevip sayarak yapıyoruz

Kültür-Sanat 06.02.2020 - 15:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İşimizi sevip sayarak yapıyoruz

Tiyatro Roza Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu gazetemize konuk oldu. Gündoğdu, arkadaşımız Refik Sıla Güvenç ile bir araya geldi. Gündoğdu, çalışmaların yolunda gittiğini kaydederken Şubat ayında da Tiyatro Roza ailesi olarak sanatseverlerle bir arada olmaya devam edeceklerini kaydetti. Herkesin desteği gerekir Gündoğdu, eskiye göre kentimizdeki tiyatroya bakış açısı ciddi yukarılarda. Yapılması gerekenler tabi ki var. Bölgemiz seyircisi tiyatroya meraklı ve ilgili. Bu ay bir ülke turnemiz olacak. Pek çok şehre giderek sahne alıp, kendimizi ifade edeceğiz. İnşallah güzel oyunlar olacak. Yeni dönemde yeni oyunlar sahneleyeceğiz. Herkesin sanata ve sanatçıya değer verip destek olması gerekir. İşimizi severek ve sayarak yapıyoruz. Başarının sırrı da işimizi severek yapmamızdan geçiyor” dedi.  

Tiyatro Roza Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu gazetemize konuk oldu. Gündoğdu, arkadaşımız Refik Sıla Güvenç ile bir araya geldi. Gündoğdu, çalışmaların yolunda gittiğini kaydederken Şubat ayında da Tiyatro Roza ailesi olarak sanatseverlerle bir arada olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Herkesin desteği gerekir

Gündoğdu, eskiye göre kentimizdeki tiyatroya bakış açısı ciddi yukarılarda. Yapılması gerekenler tabi ki var. Bölgemiz seyircisi tiyatroya meraklı ve ilgili. Bu ay bir ülke turnemiz olacak. Pek çok şehre giderek sahne alıp, kendimizi ifade edeceğiz. İnşallah güzel oyunlar olacak. Yeni dönemde yeni oyunlar sahneleyeceğiz. Herkesin sanata ve sanatçıya değer verip destek olması gerekir. İşimizi severek ve sayarak yapıyoruz. Başarının sırrı da işimizi severek yapmamızdan geçiyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.