‘’İşin ciddiyetinin farkında değiller’’

Spor 19.03.2016 - 20:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘’İşin ciddiyetinin farkında değiller’’

‘’İşin ciddiyetinin farkında değiller’’

Darıca G.B Kulüp Başkanı Abdullah Örs, Çine Madranspor maçında hesapta olmayan 2 puan kaybı yaşadıkları için üzgün olduklarını söylerken, tıpkı Teknik Direktör Ramazan Silin gibi Örs de puan kaybını coşku ve istek eksikliğine bağladı. Alt sıralarda yer alan takımlara karşı konsantrasyon eksikliği yaşadıklarını ve bunu bir türlü yenemediklerini belirten Başkan Örs, ‘’Futbolcularımız bu tür maçları galiba hafife alıyorlar. İşin ciddiyetinin farkında değiller’’ diyerek futbolcularına üstü kapalı göndermelerde bulundu. ‘’İKİ HAFTADIR ÇOK ŞEY KAYBEDİYORUZ’’ ‘’İki haftadır çok şey kaybediyoruz’’ diyen Başkan Örs, bugün kazanmaları halinde ilk 5’in içinde olacaklarını fakat bu fırsatı değerlendiremediklerini belirtti. İç sahada kaybedilen 2 puanı Batman Petrolspor maçında telafi etmekten başka çareleri olmadığını kaydeden Örs, ‘’Bu kayıpların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Kaliteli bir takımımız olduğunu düşünüyorum. Biz o kalitemizi sahaya yansıttığımız taktirde yenemeyeceğiz takım yok’’ dedi.
‘’İşin ciddiyetinin farkında değiller’’

Darıca G.B Kulüp Başkanı Abdullah Örs, Çine Madranspor maçında hesapta olmayan 2 puan kaybı yaşadıkları için üzgün olduklarını söylerken, tıpkı Teknik Direktör Ramazan Silin gibi Örs de puan kaybını coşku ve istek eksikliğine bağladı. Alt sıralarda yer alan takımlara karşı konsantrasyon eksikliği yaşadıklarını ve bunu bir türlü yenemediklerini belirten Başkan Örs, ‘’Futbolcularımız bu tür maçları galiba hafife alıyorlar. İşin ciddiyetinin farkında değiller’’ diyerek futbolcularına üstü kapalı göndermelerde bulundu.

‘’İKİ HAFTADIR ÇOK ŞEY KAYBEDİYORUZ’’

‘’İki haftadır çok şey kaybediyoruz’’ diyen Başkan Örs, bugün kazanmaları halinde ilk 5’in içinde olacaklarını fakat bu fırsatı değerlendiremediklerini belirtti. İç sahada kaybedilen 2 puanı Batman Petrolspor maçında telafi etmekten başka çareleri olmadığını kaydeden Örs, ‘’Bu kayıpların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Kaliteli bir takımımız olduğunu düşünüyorum. Biz o kalitemizi sahaya yansıttığımız taktirde yenemeyeceğiz takım yok’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.