“İşinize bakın ve elinizi ilimizden çekin”

Siyaset 08.06.2020 - 13:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“İşinize bakın ve elinizi ilimizden çekin”

İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şerif Uzunal’ın, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu’na tepkisinin yankıları henüz dinmemişken bir tepki de İyi Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Nusret Acur’dan geldi. İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şerif Uzunal sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda, “Kocaeli’nde yemin ettim ve de karar verdim Şanbaz Yıldız BAŞKANIMI TEKRAR BAŞKAN seçeceğiz bunu herkes böyle bilsin. Koltuklara gelemeyenlerin yaptıkları ihanetleri unutmadık, unutmayacağız. Herkes vekil oldukları ile gitsin orda çalışsın, Kocaeli’yi bırakın, entrikalardan vazgeçin” diyerek İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu’na tepki göstermişti. OLDUKÇA SERT ELEŞTİRDİ Uzunal’ın tepkisinin yankıları henüz dinmemişken bir tepki de İyi Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Nusret Acur’dan geldi. Oldukça sert sözlerle İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu’nu eleştiren Acur’un işte o paylaşımı; Bir Hayrettin Nuhoğlu’muz Eksikti ! Genel başkanımızın lütfuyla vekil olmuşsunuz. Vekilliğiniz gereğini yapın. Yok, milletvekilliği çok ağır geldiyse, kendinize bir il seçin, (Kocaeli de olur) çıkın il başkanlığı için yarışın. Milletvekili olmanız, ilçe başkanları üzerinde tehdit rüzgarı estirme hakkı vermez. İşinize bakın ve elinizi ilimizden çekin. Burası Genel Başkanımız Meral Akşener’in memleketi. Bu ekipte sonuna kadar genel başkanımızın emrindedir. Siz ekipçilik yapacaksanız, becerebiliyorsanız milletin gönlüne girin, yarın yapılacak bir ön yoklamadan belki çıkarsınız. Kin ve nefret ile hareket edip, teşkilatları karıştırmayın. Hele hele insanların ekonomik durumlarını fırsat görerek delege özelinde para yardımında bulunan bir adayın, bizim nazarımızda makarna dağıtan AKP zihniyetinden zerre farkı yoktur. (genel merkez nezdinde gerekirse muhatabını alır ispat ederiz). Ayrıca madem Kocaeli ile alakalısınız; azıcık vicdanınız ve cesaretiniz olsa, zulme uğrayan, haksızlığa uğrayan grup başkan vekilimizin son günlerde yaşadığı sıkıntılarla alakalı duruş gösterirdiniz. Bir tane açıklamanız bile yok. Oysa aynı durum başka bir milletvekilinin başına gelse o Lütfü Bey, Türkiye’yi ayağa kaldırırdı! Birazcık örnek alın. Hayrettin Nuhoğlu olarak yaptıklarınıza bu saatten sonra hayret bile etmiyorum. Bize de düşen o sandıkta size de gerekli dersi vermek olacak. Sabırla kongremize bekliyoruz. “Hayret Sizden Olsun; Gayret Bizden!” İYİ PARTİ ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANI MEHMET ŞERİF UZUNAL İYİ PARTİ KOCAELİ İL BAŞKAN YARDIMCISI NUSRET ACUR’UN SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN TEPKİSİ İYİ PARTİ ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANI MEHMET ŞERİF UZUNAL’IN SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN TEPKİSİ   İYİ PARTİ KOCAELİ İL BAŞKAN YARDIMCISI NUSRET ACUR  

İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şerif Uzunal’ın, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu’na tepkisinin yankıları henüz dinmemişken bir tepki de İyi Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Nusret Acur’dan geldi.

İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şerif Uzunal sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda, “Kocaeli’nde yemin ettim ve de karar verdim Şanbaz Yıldız BAŞKANIMI TEKRAR BAŞKAN seçeceğiz bunu herkes böyle bilsin. Koltuklara gelemeyenlerin yaptıkları ihanetleri unutmadık, unutmayacağız. Herkes vekil oldukları ile gitsin orda çalışsın, Kocaeli’yi bırakın, entrikalardan vazgeçin” diyerek İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu’na tepki göstermişti.

OLDUKÇA SERT ELEŞTİRDİ

Uzunal’ın tepkisinin yankıları henüz dinmemişken bir tepki de İyi Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Nusret Acur’dan geldi.

Oldukça sert sözlerle İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu’nu eleştiren Acur’un işte o paylaşımı;

Bir Hayrettin Nuhoğlu’muz Eksikti !

Genel başkanımızın lütfuyla vekil olmuşsunuz. Vekilliğiniz gereğini yapın. Yok, milletvekilliği çok ağır geldiyse, kendinize bir il seçin, (Kocaeli de olur) çıkın il başkanlığı için yarışın. Milletvekili olmanız, ilçe başkanları üzerinde tehdit rüzgarı estirme hakkı vermez. İşinize bakın ve elinizi ilimizden çekin. Burası Genel Başkanımız Meral Akşener’in memleketi. Bu ekipte sonuna kadar genel başkanımızın emrindedir.

Siz ekipçilik yapacaksanız, becerebiliyorsanız milletin gönlüne girin, yarın yapılacak bir ön yoklamadan belki çıkarsınız. Kin ve nefret ile hareket edip, teşkilatları karıştırmayın. Hele hele insanların ekonomik durumlarını fırsat görerek delege özelinde para yardımında bulunan bir adayın, bizim nazarımızda makarna dağıtan AKP zihniyetinden zerre farkı yoktur. (genel merkez nezdinde gerekirse muhatabını alır ispat ederiz).

Ayrıca madem Kocaeli ile alakalısınız; azıcık vicdanınız ve cesaretiniz olsa, zulme uğrayan, haksızlığa uğrayan grup başkan vekilimizin son günlerde yaşadığı sıkıntılarla alakalı duruş gösterirdiniz. Bir tane açıklamanız bile yok. Oysa aynı durum başka bir milletvekilinin başına gelse o Lütfü Bey, Türkiye’yi ayağa kaldırırdı! Birazcık örnek alın.

Hayrettin Nuhoğlu olarak yaptıklarınıza bu saatten sonra hayret bile etmiyorum. Bize de düşen o sandıkta size de gerekli dersi vermek olacak. Sabırla kongremize bekliyoruz.

“Hayret Sizden Olsun; Gayret Bizden!”

İYİ PARTİ ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANI MEHMET ŞERİF UZUNAL

İYİ PARTİ KOCAELİ İL BAŞKAN YARDIMCISI NUSRET ACUR’UN SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN TEPKİSİ

İYİ PARTİ ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANI MEHMET ŞERİF UZUNAL’IN SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN TEPKİSİ

 

İYİ PARTİ KOCAELİ İL BAŞKAN YARDIMCISI NUSRET ACUR

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.