İŞKUR 4 milyonun kapısını çaldı

Ekonomi 22.12.2016 - 10:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İŞKUR 4 milyonun kapısını çaldı

Hükümet, sosyal politikalar ve çalışma yaşamında tüm imkanları seferber ederken; Türkiye İş Kurumu aktif ve pasif işgücü programları ile 4 milyon kişinin kapısını çaldı. Programlara katılanların yüzde 75'i iş sahibi oldu. Kurum devletten sosyal yardım alan ailelerde çalışabilecek yaşta olanların listesini çıkararak, onlara eğitim verip iş teklifi yapmaya başladı. İŞKUR da bu yılın ilk 10 ayında yaklaşık 780 bin kişiyi işe yerleştirdi. Bu yıl yaklaşık 160 bin kişi toplum yararına programlardan yararlanırken, hibe destekleri 600'ün üzerinde engelli vatandaşı işinin patronu yaptı.

Hükümet, sosyal politikalar ve çalışma yaşamında tüm imkanları seferber ederken; Türkiye İş Kurumu aktif ve pasif işgücü programları ile 4 milyon kişinin kapısını çaldı. Programlara katılanların yüzde 75'i iş sahibi oldu. Kurum devletten sosyal yardım alan ailelerde çalışabilecek yaşta olanların listesini çıkararak, onlara eğitim verip iş teklifi yapmaya başladı. da bu yılın ilk 10 ayında yaklaşık 780 bin kişiyi işe yerleştirdi. Bu yıl yaklaşık 160 bin kişi toplum yararına programlardan yararlanırken, hibe destekleri 600'ün üzerinde engelli vatandaşı işinin patronu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.