19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İŞKUR BAKAN MÜEZZİNOĞLU’NDAN GEBZE’YE YENİ BİNA İSTEDİ!

Kocaeli 18.10.2016 - 11:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İŞKUR BAKAN MÜEZZİNOĞLU’NDAN GEBZE’YE YENİ BİNA İSTEDİ!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile görüşen İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, bina için de destek aldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu çalışma hayatıyla ilgili olarak Kocaeli’ye geldi. Bakan Müezzinoğlu basına kapalı olarak yapılan toplantıda yetkililerden bilgi aldı. İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz çalışmaların yanı sıra İŞKUR İl Müdürlüğü’nün durumu hakkında bilgi verdi.  İŞ BEĞENİLMİYOR İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz “Hedeflerimizi yakalamak üzereyiz bunda sıkıntı yoktur. Kocaeli’de oldukça zor bir ildir. Bu duruma Bakan Müezzinoğlu’na aktardım. Diğer illerden iki fazla çalışmak durumundasınız. İş beğendiremediğimiz için aynı kişi 10 defa iş sunuyorsun. Bakan Müezzinoğlu’a 6 bin kişiye mesaj gönderdik. Başvuruya 18 kişi geldi. Bu kişilerden bir tanesi işe girdi” dedi. GEBZE BİNASI İŞKUR İl Müdürlüğü binasını yetersiz olduğunu Bakan Müezzinoğlu’na aktardıklarını söyleyen İl Müdürü Yılmaz “İzmit ve Gebze’de bulunan binaların sıkıntılarını anlattık. Gebze binamız 10 bin 200 iş yerine hizmet vermektedir. Günde 700 kişi başvuruda bulunduğu 500 metre kare alanda hizmet vermeye çalıştığımızı anlattım. Buda hizmette ki kaliteyi düşürmektedir. Bakanımız bu konuda yardımcı olacağını söyledi. Gebze binası konusunda hızlı çözüm olacağını düşünüyorum. Ortada 1300 metre kare bir arsa bulunmaktadır. 500 metre kare alanda hizmet veriliyor. Oraya yeni bina yapmamız durumunda bir daha sorun yaşamaz” açıklamasında bulundu.  
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile görüşen İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, bina için de destek aldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu çalışma hayatıyla ilgili olarak Kocaeli’ye geldi. Bakan Müezzinoğlu basına kapalı olarak yapılan toplantıda yetkililerden bilgi aldı. İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz çalışmaların yanı sıra İŞKUR İl Müdürlüğü’nün durumu hakkında bilgi verdi. 

İŞ BEĞENİLMİYOR

İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz “Hedeflerimizi yakalamak üzereyiz bunda sıkıntı yoktur. Kocaeli’de oldukça zor bir ildir. Bu duruma Bakan Müezzinoğlu’na aktardım. Diğer illerden iki fazla çalışmak durumundasınız. İş beğendiremediğimiz için aynı kişi 10 defa iş sunuyorsun. Bakan Müezzinoğlu’a 6 bin kişiye mesaj gönderdik. Başvuruya 18 kişi geldi. Bu kişilerden bir tanesi işe girdi” dedi.

GEBZE BİNASI

İŞKUR İl Müdürlüğü binasını yetersiz olduğunu Bakan Müezzinoğlu’na aktardıklarını söyleyen İl Müdürü Yılmaz “İzmit ve Gebze’de bulunan binaların sıkıntılarını anlattık. Gebze binamız 10 bin 200 iş yerine hizmet vermektedir. Günde 700 kişi başvuruda bulunduğu 500 metre kare alanda hizmet vermeye çalıştığımızı anlattım. Buda hizmette ki kaliteyi düşürmektedir. Bakanımız bu konuda yardımcı olacağını söyledi. Gebze binası konusunda hızlı çözüm olacağını düşünüyorum. Ortada 1300 metre kare bir arsa bulunmaktadır. 500 metre kare alanda hizmet veriliyor. Oraya yeni bina yapmamız durumunda bir daha sorun yaşamaz” açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.