İŞKUR Gebze’de sertifikalar verildi!

Gebze 08.09.2019 - 18:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İŞKUR Gebze’de sertifikalar verildi!

Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu Gebze Hizmet Merkezi ile DHL Lojistik Hizmetleri A.Ş. firması arasında yapılan İş Başı Eğitim protokolü kapsamında; 2019 yılı içerisinde, ‘Lojistik Operasyon Elemanı’ mesleğinde 56’sı kadın toplam 63 kursiyer eğitim başarıyla tamamlayıp, iş hayatına katılımı sağlandı. Başarılı kursiyerlere sertifikalarını İŞKUR Gebze Hizmet Merkezi Müdürü Nurullah Karataş, DHL Lojistik Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Orkun Saruhanoğlu ve İş Birimi Direktörü Ali Şener tarafından taktim edildi. KÜBRA AKABALI

Kocaeli Çalışma ve İş Kurumu Gebze Hizmet Merkezi ile DHL Lojistik Hizmetleri A.Ş. firması arasında yapılan İş Başı Eğitim protokolü kapsamında; 2019 yılı içerisinde, ‘Lojistik Operasyon Elemanı’ mesleğinde 56’sı kadın toplam 63 kursiyer eğitim başarıyla tamamlayıp, iş hayatına katılımı sağlandı. Başarılı kursiyerlere sertifikalarını İŞKUR Gebze Hizmet Merkezi Müdürü Nurullah Karataş, DHL Lojistik Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Orkun Saruhanoğlu ve İş Birimi Direktörü Ali Şener tarafından taktim edildi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.