19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İŞKURA GÜVENDİLER

Ekonomi 05.12.2017 - 09:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İŞKURA GÜVENDİLER

Hükümet, gençlere kariyer fırsatı yaratıp, öğrencilere meslek seçiminde desteğini sürdürürken, İŞKUR beyaz yakalıların da umut kapısı oldu. İŞKUR artık sadece işçileri değil beyaz yakalıları, üniversite mezunlarını da iş ofislerine davet ediyor. İşyeri hekimi, mimar, yazılım destek uzmanı, mühendis arayan özel sektör de İŞKUR üzerinden eleman talep ediyor. İŞKUR'a başvuran üniversiteli sayısı 500 bine yaklaşırken, neredeyse bunun tamamı da istihdam ediliyor..

Hükümet, gençlere kariyer fırsatı yaratıp, öğrencilere meslek seçiminde desteğini sürdürürken, İŞKUR beyaz yakalıların da umut kapısı oldu artık sadece işçileri değil ı, üniversite mezunlarını da iş ofislerine davet ediyor. İşyeri hekimi, mimar, yazılım destek uzmanı, mühendis arayan özel sektör de İŞKUR üzerinden eleman talep ediyor. İŞKUR'a başvuran üniversiteli sayısı 500 bine yaklaşırken, neredeyse bunun tamamı da istihdam ediliyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.