İsmail Amca'nın yardımına 'Ayhan Başkan' koştu!

Gebze 27.03.2020 - 13:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İsmail Amca'nın yardımına 'Ayhan Başkan' koştu!

AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, Gebze'nin sokaklarında yaşayan İsmail Amca’yı bularak tedavi edilerek bakımın yapılması ve koronavirüs tehlikesi geçene kadar barınma ihtiyacının karşılanması için kendisini ikna etti. AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, Gebze'nin sokaklarında yaşayan İsmail Amca’yı bularak yardımına koştu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yılmaz, 'Sosyal medyada paylaşılan, sokakta yaşayan İsmail amcamıza ulaştık. İsmail Amcamız daha önceden gerekli merciler tarafından ilgilenilmiş ancak zararlı alışkanlıkları yüzünden kendisi tekrardan sokakta kalmak için bakımı reddetmiştir. Tekrardan amcamıza ulaşıp kendisini ikna ettik, ilgilenilmek üzere gerekli mercilere teslim edilmiştir. Allah devletimize zeval vermesin' dedi.

AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, Gebze'nin sokaklarında yaşayan İsmail Amca’yı bularak tedavi edilerek bakımın yapılması ve koronavirüs tehlikesi geçene kadar barınma ihtiyacının karşılanması için kendisini ikna etti.

AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, Gebze'nin sokaklarında yaşayan İsmail Amca’yı bularak yardımına koştu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yılmaz, 'Sosyal medyada paylaşılan, sokakta yaşayan İsmail amcamıza ulaştık. İsmail Amcamız daha önceden gerekli merciler tarafından ilgilenilmiş ancak zararlı alışkanlıkları yüzünden kendisi tekrardan sokakta kalmak için bakımı reddetmiştir. Tekrardan amcamıza ulaşıp kendisini ikna ettik, ilgilenilmek üzere gerekli mercilere teslim edilmiştir. Allah devletimize zeval vermesin' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.