İSMİ DEĞİŞTİ

Ekonomi 19.01.2018 - 09:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İSMİ DEĞİŞTİ

TÜSİAD, 'kadın-erkek' eşitliğini gözetmek için Türk Sanayici ve İşadamları olan ismini, Türk Sanayici ve İş İnsanları' olarak değiştirdi. Oybirliği ile kabul edilen değişiklik sonrası derneğin TÜSİAD olan kısa yazılışının aynen devam etmesi kararlaştırıldı. Derneğin, 48. Olağan Genel Kurulu dün yapıldı. Kurulda, '2018 Yılına Girerken Türkiye ve Dünya Ekonomisi' başlıklı rapor da açıklandı. Raporda, Türkiye ekonomisinin bu yıl yüzde 4.5 büyüyeceği vurgulandı. Derneğe üye sayısı da 643'e yükseldi..

TÜSİAD, 'kadın-erkek' eşitliğini gözetmek için  ve İşadamları olan ismini, Türk Sanayici ve İş İnsanları' olarak değiştirdi. Oybirliği ile kabul edilen değişiklik sonrası derneğin  olan kısa yazılışının aynen devam etmesi kararlaştırıldı. Derneğin, 48. Olağan Genel Kurulu dün yapıldı. Kurulda, '2018 Yılına Girerken  ve Dünya Ekonomisi' başlıklı rapor da açıklandı. Raporda, Türkiye ekonomisinin bu yıl yüzde 4.5 büyüyeceği vurgulandı. Derneğe üye sayısı da 643'e yükseldi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.