“İspat etmeyen alçaktır”

Siyaset 15.07.2020 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“İspat etmeyen alçaktır”

Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Burhan Turgut, hakkında çıkan haberlere sert eleştirilerde bulunarak “Dilovası Belediyesi’nden bir tane ihale aldığımı göstersinler Dilovası’nı terk ederim” dedi. Dilovası Belediyesi AK Partili Meclis üyesi Burhan Turgut son günlerde hakkında yapılan açıklamaları ispat etmeye davet ederek yazılı bir açıklamada bulundu. Burhan Turgut, kendisi ve oğlu Halil Turgut hakkında çıkan haberlere sert eleştirilerde bulunarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “40 yıldır Dilovası’nda ikamet ediyorum ve ticaret yapıyorum. 1989 yılından bu yana ilçede siyaset yapıyorum. Aile terbiyesi almış, duruşumuzla Dilovası’nda saygınlığı olan biri olarak Dilovası’nda hakkımda bir Allah’ın kulu namussuzluk yaptığımı söylesin. Kaldı ki hakkımda bir tane şaibeli bir şey göstersinler Dilovası’nı terk ederim. HİÇBİR GİRİŞİMİM OLMADI Oğlum Halil Turgut, çevresinde mütevazi ve yardımsever bir genç olarak bilinmektedir ve 9 yıldır Dilovası Belediyesi’nde inşaat mühendisi olarak görev yapmaktadır. Onun Fen İşleri Müdürlüğü görevine getirilmesi ile ilgili hiçbir girişimim olmamıştır. Tamamen Belediye Başkanının insiyatifi ile alınmış bir karar sonrası Müdürlük görevi verilmiştir. Kaldı ki 9 yıldır başarı ile hakkında hiçbir şaibe olmadan yürüten oğlum Halil Turgut’un müdür olması kadar doğal bir durum var mıdır. BİLMEYEN KENDİ GİBİ BİLİR Bu iftiraları atanlar bunları ispatlamak zorundadır, kimse benim ve ailemin itibari ile oynayamaz. Bu yazılanları ispat etmeyen namussuz ve alçaktırlar. Bizi bilen bilir, bilmeyen kendi gibi bilir. Komisyonlarda yer almam konusunda çokta meraklı değilim. Meclis üyesi olarak komisyonlarda görev almak sırası ile yapılan bir iştir. Yapılan grup toplantısında yapılan seçimle sıra bize geldiği için her meclis üyesi gibi bizde komisyonda görevimizi geçici olarak üstlendik. MEHMETÇİK VAKFINA BAĞIŞLAYACAĞIM CHP İlçe Başkanı Kerem Aydemir hakkında hakkımda yaptığı yalan ve iftiralarla ilgili olarak avukatım gerekli davayı açmıştır. Bunun hesabını soracağım. Gazeteler de çıkan “Dilovası’nda Ballı Kaymaklı İhaleleri Kim Alıyor” başlığı ile gündeme gelen haber tamamen asılsızdır. Aydemir’e açtığım tazminat davasında kazanacağım ve her kuruşunu Mehmetçik Vakfına bağışlayacağım. Bunu tüm Kocaeli Dilovası görecektir.”

Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Burhan Turgut, hakkında çıkan haberlere sert eleştirilerde bulunarak “Dilovası Belediyesi’nden bir tane ihale aldığımı göstersinler Dilovası’nı terk ederim” dedi.

Dilovası Belediyesi AK Partili Meclis üyesi Burhan Turgut son günlerde hakkında yapılan açıklamaları ispat etmeye davet ederek yazılı bir açıklamada bulundu. Burhan Turgut, kendisi ve oğlu Halil Turgut hakkında çıkan haberlere sert eleştirilerde bulunarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “40 yıldır Dilovası’nda ikamet ediyorum ve ticaret yapıyorum. 1989 yılından bu yana ilçede siyaset yapıyorum. Aile terbiyesi almış, duruşumuzla Dilovası’nda saygınlığı olan biri olarak Dilovası’nda hakkımda bir Allah’ın kulu namussuzluk yaptığımı söylesin. Kaldı ki hakkımda bir tane şaibeli bir şey göstersinler Dilovası’nı terk ederim.

HİÇBİR GİRİŞİMİM OLMADI

Oğlum Halil Turgut, çevresinde mütevazi ve yardımsever bir genç olarak bilinmektedir ve 9 yıldır Dilovası Belediyesi’nde inşaat mühendisi olarak görev yapmaktadır. Onun Fen İşleri Müdürlüğü görevine getirilmesi ile ilgili hiçbir girişimim olmamıştır. Tamamen Belediye Başkanının insiyatifi ile alınmış bir karar sonrası Müdürlük görevi verilmiştir. Kaldı ki 9 yıldır başarı ile hakkında hiçbir şaibe olmadan yürüten oğlum Halil Turgut’un müdür olması kadar doğal bir durum var mıdır.

BİLMEYEN KENDİ GİBİ BİLİR

Bu iftiraları atanlar bunları ispatlamak zorundadır, kimse benim ve ailemin itibari ile oynayamaz. Bu yazılanları ispat etmeyen namussuz ve alçaktırlar. Bizi bilen bilir, bilmeyen kendi gibi bilir. Komisyonlarda yer almam konusunda çokta meraklı değilim. Meclis üyesi olarak komisyonlarda görev almak sırası ile yapılan bir iştir. Yapılan grup toplantısında yapılan seçimle sıra bize geldiği için her meclis üyesi gibi bizde komisyonda görevimizi geçici olarak üstlendik.

MEHMETÇİK VAKFINA BAĞIŞLAYACAĞIM

CHP İlçe Başkanı Kerem Aydemir hakkında hakkımda yaptığı yalan ve iftiralarla ilgili olarak avukatım gerekli davayı açmıştır. Bunun hesabını soracağım. Gazeteler de çıkan “Dilovası’nda Ballı Kaymaklı İhaleleri Kim Alıyor” başlığı ile gündeme gelen haber tamamen asılsızdır. Aydemir’e açtığım tazminat davasında kazanacağım ve her kuruşunu Mehmetçik Vakfına bağışlayacağım. Bunu tüm Kocaeli Dilovası görecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.