“İspatlamayan ş*refsizdir!”

Siyaset 26.05.2020 - 10:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“İspatlamayan ş*refsizdir!”

CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi Halis Koç, kızının İzmit Belediyesi’nde oy karşılığı işe alındığı haberlerine, “CHP İl Başkanlığı seçiminde iş karşılığı kızım Sinem'in oy verdiğini İspatlamayan namerttir, ş*refsizdir, haysiyetsizdir” dedi.  Geçtiğimiz günlerde İzmit Belediyesi, Ziraat Mühendisi alımı için yazılı ve sözlü sınav yaparak başarılı olan ziraat mühendislerini sözleşmeli kadrosuna katmıştı. Bu sınava 39 kişi katılmış ve hem yazılı sınavda hem de sözlü mülakatla başarılı olan 3 kişi işe alınmıştı. İşe alınan 3 kişiden biri CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi Halis Koç’un kızı Sinem Koç Eren olunca ortalık karıştı. Kızının torpille işe alındığı haberlerine öfkelenen Halis Koç açtı ağzını yumdu gözünü. GÜZEL ÜLKEMİN HALİNE BAKIN Yazılı bir açıklama yaparak torpilin söz konusu olmadığını belirten CHP’li Koç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “2023’e girerken sözde çağ atlayan güzelim ülkemin haline bakar mısınız? Fikri hür, vicdanı hür, Atatürk milliyetçisi, vatanına, bayrağına bağlı kızım Sinem Koç Eren; 2012'de Ziraat Fakültesini bitiriyor, daha sonra yüksek lisansını yapıyor, Yurt dışında kendi imkânları ile yabancı dil eğitimini alıyor. 8 yıl işsiz kalıp, bu sürede kendi işimde geçici olarak yanımda zaman geçiren ve evliliğini gerçekleştiren Sinem; yıl 2020 İŞKUR’a başvurarak işsizlik maaşı aldığı sırada; üyesi olduğu Ziraat Mühendisleri Odası’ndan, İzmit Belediye başkanlığının Ziraat Mühendisi alımı için iş ilanı görüyor. KINIYORUM Diğer meslektaşları gibi bir ay boyunca; belediye dışında oluşturulan 5 kişilik bağımsız sınav Komisyonu tarafından yapılan yazılı, sözlü, yabancı dil sınavlarına giriyor. Hasbelkader diğer 2 meslektaşı gibi kırsal kalkınmada taşeronda çalışmak üzere Ziraat Yüksek Mühendisi olarak işe alım yapılıyor. Kısaca 8 yıldır işsiz olan ve yuvasını kuran, kendi alın teriyle, bilek gücüyle işe başlayan kızım Sinem ve benim ile ilgili mesnetsiz ve asılsız, astı astarı olmayan haberleri servis yapanları kınıyorum. İSPATLAMAYAN NAMERTTİR Tüm kamuoyu, şunu bilmelidir ki; 27 yıl kamuda çalıştım, 2006’dan beri siyasetin içindeyim. Ailecek başımız hep dik, anlımız açık, hiç kimsenin önünde eğilmedik. Doğru bildiklerimizden asla taviz vermedik. Siyasette de hep cesur yüreklilikle yanlışın karşısında oldum. İşçinin, emekçinin hakkını hep korudum. Ülkemin menfaatlerini hep ön planda tuttum. CHP İl Başkanlığı seçiminde iş karşılığı kızım Sinem'in oy verdiğini İspatlamayan namerttir, ş*refsizdir, haysiyetsizdir. Bu onursuzca algıyı yapanlar, kamuoyunu yanıltanlar şayet iddialarını ispatlarlarsa hem kızım Sinem bulunduğu görevinden, hem de ben Çayırova Meclis üyeliğinden ve Kocaeli Büyükşehir meclis üyeliğimden istifa etmezsek namerdiz.”

CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi Halis Koç, kızının İzmit Belediyesi’nde oy karşılığı işe alındığı haberlerine, “CHP İl Başkanlığı seçiminde iş karşılığı kızım Sinem'in oy verdiğini İspatlamayan namerttir, ş*refsizdir, haysiyetsizdir” dedi. 
Geçtiğimiz günlerde İzmit Belediyesi, Ziraat Mühendisi alımı için yazılı ve sözlü sınav yaparak başarılı olan ziraat mühendislerini sözleşmeli kadrosuna katmıştı. Bu sınava 39 kişi katılmış ve hem yazılı sınavda hem de sözlü mülakatla başarılı olan 3 kişi işe alınmıştı. İşe alınan 3 kişiden biri CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi Halis Koç’un kızı Sinem Koç Eren olunca ortalık karıştı. Kızının torpille işe alındığı haberlerine öfkelenen Halis Koç açtı ağzını yumdu gözünü.


GÜZEL ÜLKEMİN HALİNE BAKIN
Yazılı bir açıklama yaparak torpilin söz konusu olmadığını belirten CHP’li Koç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “2023’e girerken sözde çağ atlayan güzelim ülkemin haline bakar mısınız? Fikri hür, vicdanı hür, Atatürk milliyetçisi, vatanına, bayrağına bağlı kızım Sinem Koç Eren; 2012'de Ziraat Fakültesini bitiriyor, daha sonra yüksek lisansını yapıyor, Yurt dışında kendi imkânları ile yabancı dil eğitimini alıyor. 8 yıl işsiz kalıp, bu sürede kendi işimde geçici olarak yanımda zaman geçiren ve evliliğini gerçekleştiren Sinem; yıl 2020 İŞKUR’a başvurarak işsizlik maaşı aldığı sırada; üyesi olduğu Ziraat Mühendisleri Odası’ndan, İzmit Belediye başkanlığının Ziraat Mühendisi alımı için iş ilanı görüyor.


KINIYORUM
Diğer meslektaşları gibi bir ay boyunca; belediye dışında oluşturulan 5 kişilik bağımsız sınav Komisyonu tarafından yapılan yazılı, sözlü, yabancı dil sınavlarına giriyor. Hasbelkader diğer 2 meslektaşı gibi kırsal kalkınmada taşeronda çalışmak üzere Ziraat Yüksek Mühendisi olarak işe alım yapılıyor. Kısaca 8 yıldır işsiz olan ve yuvasını kuran, kendi alın teriyle, bilek gücüyle işe başlayan kızım Sinem ve benim ile ilgili mesnetsiz ve asılsız, astı astarı olmayan haberleri servis yapanları kınıyorum.


İSPATLAMAYAN NAMERTTİR
Tüm kamuoyu, şunu bilmelidir ki; 27 yıl kamuda çalıştım, 2006’dan beri siyasetin içindeyim. Ailecek başımız hep dik, anlımız açık, hiç kimsenin önünde eğilmedik. Doğru bildiklerimizden asla taviz vermedik. Siyasette de hep cesur yüreklilikle yanlışın karşısında oldum. İşçinin, emekçinin hakkını hep korudum. Ülkemin menfaatlerini hep ön planda tuttum. CHP İl Başkanlığı seçiminde iş karşılığı kızım Sinem'in oy verdiğini İspatlamayan namerttir, ş*refsizdir, haysiyetsizdir. Bu onursuzca algıyı yapanlar, kamuoyunu yanıltanlar şayet iddialarını ispatlarlarsa hem kızım Sinem bulunduğu görevinden, hem de ben Çayırova Meclis üyeliğinden ve Kocaeli Büyükşehir meclis üyeliğimden istifa etmezsek namerdiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.