19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“İspatlamazsanız dava edeceğim!”

Dilovası 01.10.2020 - 12:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“İspatlamazsanız dava edeceğim!”

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Saadet Partisi Dilovası Belediye Meclis Üyesi İnci Aydemir’in belediyeye liyakatsiz işçi alımları olduğunu iddia etmesi üzerine, “Eğer söylediklerinizi ispatlamazsanız sizi dava edeceğim” dedi. Dilovası Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantı açılış yoklaması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından meclis toplantısında gündem dışı söz alan Saadet Partisi Dilovası Belediye Meclis Üyesi İnci Aydemir ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Son yapılan işe alımlar sonucu belediyemizin bizim tespit ettiğimiz 100’e yakın yeni personel alınmıştır. Bu alınan kişilere 40-50 yaşında belediyeye bir faydası olmayan insanlar alındı. Alımlarda liyakate uyulmaması, personel maaşının bütçede üçte ikisinin oluşturması, birçoğunun iş insanı olması sebebiyle muhalefet gurubu olarak karşıyız. VAATLER YERİNE GETİRİLSİN Bu belediye AK Parti teşkilatının değil, halkın belediyesidir. AK Parti’nin bir parçası olarak çalışırsanız, halka hizmette sıkıntı yaşarsınız. Bizler bu organizasyonun ortağı olmayacağımızı bildirerek muhalefet meclis üyeleri olarak toplantıyı boykot ediyoruz. Genç işsizliğin oldukça yüksek olduğu Dilovası’nda, bu liyakatsiz atamalardan derhal vazgeçilmesini talep ediyoruz. Maaş ödemekten hizmet yapamayan bir belediye değil, seçimlerde sayfa sayfa paylaşılan vaatlerin yerine getirildiği bir belediye istiyoruz.” SALONU TERKETTİLER Saadet Partisi Dilovası Belediye Meclis Üyesi İnci Aydemir’in iddialarına yanı veren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise, “Eğer söylediklerinizi ispatlamazsanız sizi dava edeceğim. Bir baba düşünün ki daha tecrübesi olmayan kızını bu işlere alet ediyor” dedi. Yaşanan sözlü tartışmanın ardından CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Saadet Partisi İlçe Başkanı Erkan Bilikli ve muhalefet grubu alkışlayarak meclis toplantısını boykot edip salonu terk etti.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Saadet Partisi Dilovası Belediye Meclis Üyesi İnci Aydemir’in belediyeye liyakatsiz işçi alımları olduğunu iddia etmesi üzerine, “Eğer söylediklerinizi ispatlamazsanız sizi dava edeceğim” dedi.

Dilovası Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantı açılış yoklaması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından meclis toplantısında gündem dışı söz alan Saadet Partisi Dilovası Belediye Meclis Üyesi İnci Aydemir ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Son yapılan işe alımlar sonucu belediyemizin bizim tespit ettiğimiz 100’e yakın yeni personel alınmıştır. Bu alınan kişilere 40-50 yaşında belediyeye bir faydası olmayan insanlar alındı. Alımlarda liyakate uyulmaması, personel maaşının bütçede üçte ikisinin oluşturması, birçoğunun iş insanı olması sebebiyle muhalefet gurubu olarak karşıyız.

VAATLER YERİNE GETİRİLSİN

Bu belediye AK Parti teşkilatının değil, halkın belediyesidir. AK Parti’nin bir parçası olarak çalışırsanız, halka hizmette sıkıntı yaşarsınız. Bizler bu organizasyonun ortağı olmayacağımızı bildirerek muhalefet meclis üyeleri olarak toplantıyı boykot ediyoruz. Genç işsizliğin oldukça yüksek olduğu Dilovası’nda, bu liyakatsiz atamalardan derhal vazgeçilmesini talep ediyoruz. Maaş ödemekten hizmet yapamayan bir belediye değil, seçimlerde sayfa sayfa paylaşılan vaatlerin yerine getirildiği bir belediye istiyoruz.”

SALONU TERKETTİLER

Saadet Partisi Dilovası Belediye Meclis Üyesi İnci Aydemir’in iddialarına yanı veren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise, “Eğer söylediklerinizi ispatlamazsanız sizi dava edeceğim. Bir baba düşünün ki daha tecrübesi olmayan kızını bu işlere alet ediyor” dedi. Yaşanan sözlü tartışmanın ardından CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Saadet Partisi İlçe Başkanı Erkan Bilikli ve muhalefet grubu alkışlayarak meclis toplantısını boykot edip salonu terk etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.