İsrafa karşı bayat ekmek kutusu

Çayırova 10.02.2020 - 11:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İsrafa karşı bayat ekmek kutusu

Çayırova Belediyesi, ilçede hem israfın önüne geçmek hem de sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacını karşılamak için 'Bayat Ekmek Toplama Kutusu' projesini hayata geçirdi. Göreve geldiği günden bugüne belediyede tasarrufa büyük önem veren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçedeki ekmek israfını da önleyecek “Bayat Ekmek Toplama Kutusu” projesinin startını verdi. Çayırova Belediyesi, hem israfın önüne geçmek hem de sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacını karşılamak amacıyla çalışmalarını yürüttüğü 'Bayat Ekmek Toplama Kutusu' projesinde pilot uygulamaya başladı. İlk etapta çöp konteynırlarına yakın 9 noktaya koyulan ekmek kutularının sayısının ilerleyen süreçte artırılması hedefleniyor. İSRAFIN ÖNÜNE GEÇMEK İSTİYORUZ Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,  ekmek israfının önüne geçmek istediklerini ve halkımıza da bu konuda bilinçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Ülkemizde her gün milyonlarca ekmeğin çöpe atıldığını üzülerek söylüyorum. Çayırova Belediyesi olarak bu konuya dikkat çekerek çöpe atılmak istenen bayat ekmekleri sokak hayvanlarımıza ulaştırmak için çalışma başlattık. Şehrimizde ekmek israfının önüne geçmek ve bayatlayan ekmeklerin evsel atıklarla birlikte çöpe gitmesini önlemek amacıyla ilçemizde 9 ayrı pilot noktaya yerleştirilen bayat ekmek toplama kutularının, ilerleyen günlerde sayılarını artırmayı planlıyoruz. Halkımızdan ricamız, bu kutulara sadece ekmek atmalarıdır" diye konuştu.

Çayırova Belediyesi, ilçede hem israfın önüne geçmek hem de sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacını karşılamak için 'Bayat Ekmek Toplama Kutusu' projesini hayata geçirdi.

Göreve geldiği günden bugüne belediyede tasarrufa büyük önem veren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçedeki ekmek israfını da önleyecek “Bayat Ekmek Toplama Kutusu” projesinin startını verdi. Çayırova Belediyesi, hem israfın önüne geçmek hem de sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacını karşılamak amacıyla çalışmalarını yürüttüğü 'Bayat Ekmek Toplama Kutusu' projesinde pilot uygulamaya başladı. İlk etapta çöp konteynırlarına yakın 9 noktaya koyulan ekmek kutularının sayısının ilerleyen süreçte artırılması hedefleniyor.

İSRAFIN ÖNÜNE GEÇMEK İSTİYORUZ

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,  ekmek israfının önüne geçmek istediklerini ve halkımıza da bu konuda bilinçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Ülkemizde her gün milyonlarca ekmeğin çöpe atıldığını üzülerek söylüyorum. Çayırova Belediyesi olarak bu konuya dikkat çekerek çöpe atılmak istenen bayat ekmekleri sokak hayvanlarımıza ulaştırmak için çalışma başlattık. Şehrimizde ekmek israfının önüne geçmek ve bayatlayan ekmeklerin evsel atıklarla birlikte çöpe gitmesini önlemek amacıyla ilçemizde 9 ayrı pilot noktaya yerleştirilen bayat ekmek toplama kutularının, ilerleyen günlerde sayılarını artırmayı planlıyoruz. Halkımızdan ricamız, bu kutulara sadece ekmek atmalarıdır" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.