İstanbullu Öğrenciler Darıca’da!

Darıca 25.11.2018 - 16:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İstanbullu Öğrenciler Darıca’da!

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı Genel Müdür arasında imzalanan ‘Adım Adım Doğa İşbirliği Protokolü’ kapsamında İstanbul’dan 40 öğrenci hayvanat bahçesini ziyaret etti.

‘Adım Adım Doğa İşbirliği Protokolü’ ile İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 2 bin 500 okuldan 100 bin öğrencinin Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nı, istedikleri zaman rezervasyon yaparak ziyaret etmeleri hedeflenmişti. İmzalanan ‘Adım Adım Doğa İşbirliği Protokolü’ kapsamında İstanbul’dan 40 öğrenci hayvanat bahçesini ziyaret etti. GİRİŞLER ÜCRETSİZ Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına protokol hakkında bilgi vererek, “Adım Adım Doğa İşbirliği Projesi; biyolojik çeşitlilik hakkında bilgilendirme, nesli tükenme tehlikesi altındaki canlıların korunması hakkında bilgilendirme, uygulamalı botanik bilgilendirmesi, doğadaki canlıların doğal kamuflajı ve çevremizdeki canlılar hakkında bilgilendirmeyi amaçlıyor. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü nün Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ile imzalamış olduğu Adım Adım Doğa İşbirliği protokolü kapsamında 40 Öğrencimizi doğa ile buluşturduk. Bu projelere katılan öğrencilerin, proje kapsamında, Park’a girişleri ücretsiz olacaktır.” dedi. KÜBRA AKABALI
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı Genel Müdür arasında imzalanan ‘Adım Adım Doğa İşbirliği Protokolü’ kapsamında İstanbul’dan 40 öğrenci hayvanat bahçesini ziyaret etti.

‘Adım Adım Doğa İşbirliği Protokolü’ ile İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 2 bin 500 okuldan 100 bin öğrencinin Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nı, istedikleri zaman rezervasyon yaparak ziyaret etmeleri hedeflenmişti. İmzalanan ‘Adım Adım Doğa İşbirliği Protokolü’ kapsamında İstanbul’dan 40 öğrenci hayvanat bahçesini ziyaret etti.

GİRİŞLER ÜCRETSİZ

Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına protokol hakkında bilgi vererek, “Adım Adım Doğa İşbirliği Projesi; biyolojik çeşitlilik hakkında bilgilendirme, nesli tükenme tehlikesi altındaki canlıların korunması hakkında bilgilendirme, uygulamalı botanik bilgilendirmesi, doğadaki canlıların doğal kamuflajı ve çevremizdeki canlılar hakkında bilgilendirmeyi amaçlıyor. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü nün Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ile imzalamış olduğu Adım Adım Doğa İşbirliği protokolü kapsamında 40 Öğrencimizi doğa ile buluşturduk. Bu projelere katılan öğrencilerin, proje kapsamında, Park’a girişleri ücretsiz olacaktır.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.