GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

İstasyon kapalı pazarı bekliyor!

Darıca 19.11.2019 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İstasyon kapalı pazarı bekliyor!

Gebze İstasyon Mahallesi’nde Pazar günleri kurulan sokak pazarı, trafik çilesini ikiye katlıyor. Vatandaşlar kapalı pazar yeri yapılarak trafiğin biraz olsun rahatlayacağını söyledi. Gebze’den Darıca’ya giriş noktalarından biri olan İstasyon Caddesi’nde trafik çilesi her geçen gün artıyor. Trafik çilesine bir de Gebze İstasyon Mahallesi’nde Pazar günleri kurulan sokak pazarı eklenince sürücüler çileden çıkıyor. İlerlemekte güçlük çeken araçlar zaman zaman uzun kuyruklar oluşturuyor. Kilometrelerce uzanan araç kuyruklarında saatlerce beklemek zorunda kalan sürücüler İstasyon’un Pazar sorununun çözülmesini istiyor. KAPALI PAZAR TRAFİĞİ RAHATLATIR Gebze eski Belediye Başkanı Adan Köşker’in 2017 yılında İstasyon Mahallesi’ne gelerek mahalleliye kapalı pazar yerinin müjdesi vermişti. Köşker mahalleliye yaptığı konuşmada, “İstasyon Mahallesi için 2018 yılında bir kapalı pazar yeri projemiz var. Sokak arasında açılan açık pazarı kaldırıyoruz. Bu sayede hem pazar esnafını hem de mahalle sakinlerini bu çileden kurtaracağız. 6 dönüm arazi üzerine kurulacak kapalı pazar yeri sayesinde 2018 yılı sonunda bu pazarı da kaldırmış olacağız” demişti. Verilen sözün üzerinden iki sene geçmesine rağmen herhangi bir kapalı pazar girişiminde bulunulmadı. Mahalleli ve trafik sorunu yaşayan sürücüler İstasyon Mahallesi’ne Köşker’in söz verdiği ancak yapamadığı kapalı pazar yerinin Gebze’nin bir sorunu olduğunu dile getirdi. Sorunun çözülmesini isteyen vatandaşlar, İstasyon Mahallesi’ne kapalı pazar yeri yapılarak trafiğin biraz olsun rahatlayacağını söyledi.

Gebze İstasyon Mahallesi’nde Pazar günleri kurulan sokak pazarı, trafik çilesini ikiye katlıyor. Vatandaşlar kapalı pazar yeri yapılarak trafiğin biraz olsun rahatlayacağını söyledi.

Gebze’den Darıca’ya giriş noktalarından biri olan İstasyon Caddesi’nde trafik çilesi her geçen gün artıyor. Trafik çilesine bir de Gebze İstasyon Mahallesi’nde Pazar günleri kurulan sokak pazarı eklenince sürücüler çileden çıkıyor. İlerlemekte güçlük çeken araçlar zaman zaman uzun kuyruklar oluşturuyor. Kilometrelerce uzanan araç kuyruklarında saatlerce beklemek zorunda kalan sürücüler İstasyon’un Pazar sorununun çözülmesini istiyor.

KAPALI PAZAR TRAFİĞİ RAHATLATIR

Gebze eski Belediye Başkanı Adan Köşker’in 2017 yılında İstasyon Mahallesi’ne gelerek mahalleliye kapalı pazar yerinin müjdesi vermişti. Köşker mahalleliye yaptığı konuşmada, “İstasyon Mahallesi için 2018 yılında bir kapalı pazar yeri projemiz var. Sokak arasında açılan açık pazarı kaldırıyoruz. Bu sayede hem pazar esnafını hem de mahalle sakinlerini bu çileden kurtaracağız. 6 dönüm arazi üzerine kurulacak kapalı pazar yeri sayesinde 2018 yılı sonunda bu pazarı da kaldırmış olacağız” demişti. Verilen sözün üzerinden iki sene geçmesine rağmen herhangi bir kapalı pazar girişiminde bulunulmadı. Mahalleli ve trafik sorunu yaşayan sürücüler İstasyon Mahallesi’ne Köşker’in söz verdiği ancak yapamadığı kapalı pazar yerinin Gebze’nin bir sorunu olduğunu dile getirdi. Sorunun çözülmesini isteyen vatandaşlar, İstasyon Mahallesi’ne kapalı pazar yeri yapılarak trafiğin biraz olsun rahatlayacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.