19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İstasyonların Değişmesi Söz Konusu Değil

Darıca 07.02.2018 - 13:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İstasyonların Değişmesi Söz Konusu Değil

Gebze-Darıca metrosu ile ilgili vatandaşlardan gelen talep ve sorunlar üzerine Belediye Başkanı Şükrü karabacak bir açıklama yaptı.

Kocaeli Ak parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın Gebze’de düzenlediği toplantıda, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nın hem ekonomik anlamda hem de seçmen sayısı anlamında çok önemli bir rolü var. Vergi gelirleri açısından bu dört ilçenin katme değeri küçümsenemez. Kocaeli Büyükşehr Belediyesi ve devletin bu dört ilçeye verdiği değeri nasıl değerlendirirsiniz? “ sorusuna verdiği cevapta, “Buralar er zaman ülkemize, ilimize ayrıca partimize büyük katkı yapmıştır. Biz Kocaeli’de ilk metro projesini Gebze-Darıca arasında hayata geçirirken bu bölgelerede verdiğimin değeri ortaya koymak istedik.”dedi ve projeye ilişkin teknik detaylar vermek üzere sözü Darıca Belediye Başkanı şükrü Karabacak’a verdi. HEM MADDİ HEM MANEVİ YÖNÜ VAR Belediye Başkanı Karabacak açıklamasında, “Bazı vatandaşlarımız sahip oldukları yerlerle ilgili haklarının tamamını almak gibi kuşku besliyorlar. Bazı vatandaşlarımız evlerini arsalarını vermemek için metro istasyonlarının yerlerini değiştirmek istiyorlar. Bir kesim vatandaşımız ise dedelerinden kalan yerlerini manevi bir hatıra nedeniyle yok olmasın düşüncesindeler. Hepsinin kendine göre haklı tarafları olabilir. Ama bölgeye büyük katkı yapması açısından büyük önem kaydeden bu proje için düğmeye basılmıştır. Metro istasyonları netleşmiştir ve değişmesi söz konusu değildir.”dedi.Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise güzergah üzerinde çok fazla kamulaştırma yapma durumunda kalmadıklarını ifade etti.
Gebze-Darıca metrosu ile ilgili vatandaşlardan gelen talep ve sorunlar üzerine Belediye Başkanı Şükrü karabacak bir açıklama yaptı.

Kocaeli Ak parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın Gebze’de düzenlediği toplantıda, Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nın hem ekonomik anlamda hem de seçmen sayısı anlamında çok önemli bir rolü var. Vergi gelirleri açısından bu dört ilçenin katme değeri küçümsenemez. Kocaeli Büyükşehr Belediyesi ve devletin bu dört ilçeye verdiği değeri nasıl değerlendirirsiniz? “ sorusuna verdiği cevapta, “Buralar er zaman ülkemize, ilimize ayrıca partimize büyük katkı yapmıştır. Biz Kocaeli’de ilk metro projesini Gebze-Darıca arasında hayata geçirirken bu bölgelerede verdiğimin değeri ortaya koymak istedik.”dedi ve projeye ilişkin teknik detaylar vermek üzere sözü Darıca Belediye Başkanı şükrü Karabacak’a verdi.

HEM MADDİ HEM MANEVİ YÖNÜ VAR

Belediye Başkanı Karabacak açıklamasında, “Bazı vatandaşlarımız sahip oldukları yerlerle ilgili haklarının tamamını almak gibi kuşku besliyorlar. Bazı vatandaşlarımız evlerini arsalarını vermemek için metro istasyonlarının yerlerini değiştirmek istiyorlar. Bir kesim vatandaşımız ise dedelerinden kalan yerlerini manevi bir hatıra nedeniyle yok olmasın düşüncesindeler. Hepsinin kendine göre haklı tarafları olabilir. Ama bölgeye büyük katkı yapması açısından büyük önem kaydeden bu proje için düğmeye basılmıştır. Metro istasyonları netleşmiştir ve değişmesi söz konusu değildir.”dedi.Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise güzergah üzerinde çok fazla kamulaştırma yapma durumunda kalmadıklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.