19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İşte, 17 Eylül hava durumu tahminleri

Kocaeli 17.09.2020 - 09:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İşte, 17 Eylül hava durumu tahminleri

Günlük hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamaları ile takip ediliyor. Son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor, genellikle az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri ve Doğu Akdeniz'in yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sıcaklıkların ülke genelinde mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. İşte, 17 Eylül İstanbul, Ankara, İzmir ve il il hava durumu raporu. HAVA DURUMU NASIL OLACAK? Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bu akşam saatlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor. BURSA 19°C, 29°C Parçalı ve az bulutlu İSTANBUL 22°C, 29°C Parçalı ve az bulutlu KIRKLARELİ 17°C, 30°C Parçalı ve az bulutlu KOCAELİ 22°C, 31°C Parçalı ve az bulutlu

Günlük hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamaları ile takip ediliyor. Son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor, genellikle az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri ve Doğu Akdeniz'in yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sıcaklıkların ülke genelinde mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. İşte, 17 Eylül İstanbul, Ankara, İzmir ve il il hava durumu raporu.

HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bu akşam saatlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

BURSA 19°C, 29°C
Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL 22°C, 29°C
Parçalı ve az bulutlu

KIRKLARELİ 17°C, 30°C
Parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ 22°C, 31°C
Parçalı ve az bulutlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.