İşte 3.Lig’e yükselen takımlar

Spor 10.07.2020 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İşte 3.Lig’e yükselen takımlar

Ve Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonlar resmen belli oldu. Gruplarında ilk sıraya alan takımlar isimlerini 3.Lig’e yazdırırken, temsilcilerimiz Gebzespor ve Çayırovaspor’un da yer aldığı 10.Grup’ta ipi göğüsleyen ekip Yalovaspor oldu. Geçtiğimiz günlerde Bölgesel Amatör Lig’de kalan haftaların oynanmayacağını açıklayarak ligi tescil ettiğini duyuran Türkiye Futbol Federasyonu, tescilin resmi açıklamasını yaparak grup liderlerinin şampiyon ilan edilerek üst lige alındığını bildirdi. Gebzespor’un grubunda yer alan Yalovaspor, uzun yıllar sonra profesyonel liglere geri döndü. Buna göre; 1.Grup Mardin Büyükşehir Başakspor, 2.Grup Kahta 02 Spor, 3.Grup Arhavispor, 4.Grup Çarşambaspor, 5.Grup İçel İdmanyurduspor, 6.Grup Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 7.Grup Kestelspor, 8.Grup Bergama Belediyespor, 9.Grup Bursa Yıldırımspor, 10.Grup Yalovaspor, 11.Grup Arnavutköy Belediyesi Gençlikspor, şampiyon olarak 3.Lig’e yükselen takımlar oldular. Öte yandan BAL’da küme düşme hattı ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Küme düşme potasındaki takımlar TFF’nin yapacağı açıklamayı merakla bekliyor.  

Ve Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonlar resmen belli oldu. Gruplarında ilk sıraya alan takımlar isimlerini 3.Lig’e yazdırırken, temsilcilerimiz Gebzespor ve Çayırovaspor’un da yer aldığı 10.Grup’ta ipi göğüsleyen ekip Yalovaspor oldu.

Geçtiğimiz günlerde Bölgesel Amatör Lig’de kalan haftaların oynanmayacağını açıklayarak ligi tescil ettiğini duyuran Türkiye Futbol Federasyonu, tescilin resmi açıklamasını yaparak grup liderlerinin şampiyon ilan edilerek üst lige alındığını bildirdi. Gebzespor’un grubunda yer alan Yalovaspor, uzun yıllar sonra profesyonel liglere geri döndü. Buna göre; 1.Grup Mardin Büyükşehir Başakspor, 2.Grup Kahta 02 Spor, 3.Grup Arhavispor, 4.Grup Çarşambaspor, 5.Grup İçel İdmanyurduspor, 6.Grup Kırıkkale Büyük Anadoluspor, 7.Grup Kestelspor, 8.Grup Bergama Belediyespor, 9.Grup Bursa Yıldırımspor, 10.Grup Yalovaspor, 11.Grup Arnavutköy Belediyesi Gençlikspor, şampiyon olarak 3.Lig’e yükselen takımlar oldular. Öte yandan BAL’da küme düşme hattı ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Küme düşme potasındaki takımlar TFF’nin yapacağı açıklamayı merakla bekliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.