İşte AK Darıca’nın yeni yönetimi!

Darıca 10.01.2019 - 12:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İşte AK Darıca’nın yeni yönetimi!

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı yeni yönetimini oluşturdu.

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı yeni yönetimini oluşturdu. İlçe Başkanı Ufuk Acay, bugün yeni yönetim kurulunu kamuoyu ile paylaştı. 25 kişiden oluşan yeni yönetiminde köklü değişiklikler dikkatlerden kaçmadı. İlçe Başkanı Acay yeni yönetimle ilgili yaptığı açıklama da “İlçe yönetiminden 9 arkadaşımız meclis üyeliği aday adaylığı için istifa etmişti. Bu durumun da yeniden yapılanma sürecinde etkisi oldu. Zor bir seçim dönemi yaşayacağız, bundan dolayı da enerjisi ve heyecanı yüksek isimlere yeni yönetimimizde yer verdik. Listelerimizde gençleştirmeye gittik ama arkadaşlarımız yıllardır partiye hizmet eden isimlerdir. Memleket dağılımına nispeten dikkat etmeye çalıştık fakat aslolan Darıca ve Darıca'ya hizmettir. Hemşericilik anlayışı benim ve AK Parti siyasetinde yoktur ancak bölgenin de bilinen bir gerçeğidir.”dedi.  SKM İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI SKM için çalışmaların başladığını ifade eden Acay, “İlerleyen süreçte SKM yönetimi de en kısa zamanda oluşacak ve belediye başkan adayımız da belirlendikten sonra startı vereceğiz. Bütün kademelerimizle beraber 15 yıldır Darıca'yı yöneten AK Kadrolara ilçemizi tekrar emanet etmek için gece-gündüz demeden çalışacağız. Her mahalleden bir temsilci yönetim kurulumuzda yer aldı. Eski yönetim kadrosundan 8 kişi de yine listemizde mevcut. Bu ekiple birlikte çalışacağız ve il başkanlığının belirlediği hedefi yakalayacağız. Darıca olarak hedefimizi 15 yılın sonunda Darıca'ya AK Parti bayrağını asmaktır. “diye konuştu.  YENİ YÖNETİM KURULU Başkan: Ufuk Acay Yönetim kurulu üyeleri: Merve Kacır, Arzu Karataş, Züleyha Dülger, Elif Keskin, Kerime Taşdemir Aslan, Mehmet Şimşek, Savaş Yaşar, Metehan Taştepe, Mevlüt Kocagöz, Köksal Şakar, Ufuk Subaşı, Samet Bilgen, Kemal Kaval, Fatih Çetinkaya, Nihat Duman, Hızır Bilgin, Veysel Özgür, Mehmet Akın, Eyüp Dağcı, Hüseyin Dilsiz, Sinan Ağyar, Feramuz Sağlam, Rüstem Kırkgül, Coşkun Purut.
AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı yeni yönetimini oluşturdu.

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı yeni yönetimini oluşturdu. İlçe Başkanı Ufuk Acay, bugün yeni yönetim kurulunu kamuoyu ile paylaştı. 25 kişiden oluşan yeni yönetiminde köklü değişiklikler dikkatlerden kaçmadı. İlçe Başkanı Acay yeni yönetimle ilgili yaptığı açıklama da “İlçe yönetiminden 9 arkadaşımız meclis üyeliği aday adaylığı için istifa etmişti. Bu durumun da yeniden yapılanma sürecinde etkisi oldu. Zor bir seçim dönemi yaşayacağız, bundan dolayı da enerjisi ve heyecanı yüksek isimlere yeni yönetimimizde yer verdik. Listelerimizde gençleştirmeye gittik ama arkadaşlarımız yıllardır partiye hizmet eden isimlerdir. Memleket dağılımına nispeten dikkat etmeye çalıştık fakat aslolan Darıca ve Darıca'ya hizmettir. Hemşericilik anlayışı benim ve AK Parti siyasetinde yoktur ancak bölgenin de bilinen bir gerçeğidir.”dedi. 

SKM İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

SKM için çalışmaların başladığını ifade eden Acay, “İlerleyen süreçte SKM yönetimi de en kısa zamanda oluşacak ve belediye başkan adayımız da belirlendikten sonra startı vereceğiz. Bütün kademelerimizle beraber 15 yıldır Darıca'yı yöneten AK Kadrolara ilçemizi tekrar emanet etmek için gece-gündüz demeden çalışacağız. Her mahalleden bir temsilci yönetim kurulumuzda yer aldı. Eski yönetim kadrosundan 8 kişi de yine listemizde mevcut. Bu ekiple birlikte çalışacağız ve il başkanlığının belirlediği hedefi yakalayacağız. Darıca olarak hedefimizi 15 yılın sonunda Darıca'ya AK Parti bayrağını asmaktır. “diye konuştu. 

YENİ YÖNETİM KURULU

Başkan: Ufuk Acay Yönetim kurulu üyeleri: Merve Kacır, Arzu Karataş, Züleyha Dülger, Elif Keskin, Kerime Taşdemir Aslan, Mehmet Şimşek, Savaş Yaşar, Metehan Taştepe, Mevlüt Kocagöz, Köksal Şakar, Ufuk Subaşı, Samet Bilgen, Kemal Kaval, Fatih Çetinkaya, Nihat Duman, Hızır Bilgin, Veysel Özgür, Mehmet Akın, Eyüp Dağcı, Hüseyin Dilsiz, Sinan Ağyar, Feramuz Sağlam, Rüstem Kırkgül, Coşkun Purut.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.