İşte AK Parti ilçe başkanlarının oy kullanacağı okullar

Gebze 13.04.2017 - 13:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İşte AK Parti ilçe başkanlarının oy kullanacağı okullar

Pazar günü gerçekleşecek referandum için son 3 güne girilirken AK Parti'nin Gebze bölgesindeki ilçe başkanlarının nerede oy kullanacakları da belli oldu. 16 Nisan'da gerçekleşecek referandum için son 3 güne girilirken AK Parti'nin Gebze bölgesindeki ilçe başkanlarının hangi okullarda oy kullanacakları da belli oldu. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Barış Mahallesi'ndeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda oy kullanacak. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise Emek Mahallesi'nde bulunan Halide Edip İlköğretim Okulu'nda oyunu kullanacak. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Zafer kılıç, Reysaş İlköğretim Okulu'nda ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ise Dilovası İlköğretim Okulu'nda oyunu kullanacak.

Pazar günü gerçekleşecek referandum için son 3 güne girilirken AK Parti'nin Gebze bölgesindeki ilçe başkanlarının nerede oy kullanacakları da belli oldu.

16 Nisan'da gerçekleşecek referandum için son 3 güne girilirken AK Parti'nin Gebze bölgesindeki ilçe başkanlarının hangi okullarda oy kullanacakları da belli oldu. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Barış Mahallesi'ndeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda oy kullanacak. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise Emek Mahallesi'nde bulunan Halide Edip İlköğretim Okulu'nda oyunu kullanacak. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Zafer kılıç, Reysaş İlköğretim Okulu'nda ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ise Dilovası İlköğretim Okulu'nda oyunu kullanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.