İşte Arda'nın yeni...

Spor 23.05.2017 - 20:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İşte Arda'nın yeni...

Milli futbolcumuz Arda Turan'ın formasını giydiği Barcelona'da...

Luis Enrique yerine yeni sezonda  Barcelona'yı çalıştıracak teknik adam belli oldu. 2013 yılından bu yana  Athletic Bilbao'nun başında bulunan Ernesto Valverde,  Luis Enrique'nin yerine geçiyor. 3 ŞAMPİYONLUĞU VAR Futbolculuk kariyerinde  Barcelona forması giyen 53 yaşındaki Valverde, teknik adam olarak  Olympiakos ile 3 kez  Yunanistan Ligi'nde şampiyon olup, 2 defa da  Yunanistan Kupası'nı kazandı. 2015 senesinde  Athletic Bilbao ile  İspanya Süper Kupası'nı kaldıran Valverde, 2006-2007 sezonunda ise Espanyol ile UEFA Kupası'nda final oynadı. Kaynak: Sporvadisi.com
Milli futbolcumuz Arda Turan'ın formasını giydiği Barcelona'da...

Luis Enrique yerine yeni sezonda  Barcelona'yı çalıştıracak teknik adam belli oldu. 2013 yılından bu yana  Athletic Bilbao'nun başında bulunan Ernesto Valverde,  Luis Enrique'nin yerine geçiyor.

3 ŞAMPİYONLUĞU VAR

Futbolculuk kariyerinde  Barcelona forması giyen 53 yaşındaki Valverde, teknik adam olarak  Olympiakos ile 3 kez  Yunanistan Ligi'nde şampiyon olup, 2 defa da  Yunanistan Kupası'nı kazandı.

2015 senesinde  Athletic Bilbao ile  İspanya Süper Kupası'nı kaldıran Valverde, 2006-2007 sezonunda ise Espanyol ile UEFA Kupası'nda final oynadı.

Kaynak: Sporvadisi.com
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.