İşte Avm’lerin Tam Kadro Çalışacağı Tarih

25.05.2020 - 16:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İşte Avm’lerin Tam Kadro Çalışacağı Tarih

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği normalleşme süreci kapsamında tekrar açılan AVM'lerin çalışma saatleri hakkında bir tavsiye kararı aldı. Açıklamada "1 Haziran itibarıyla tüm AVM’lerin tam kadro ve tüm markaları ile açılarak ekonomiye katkı sağlama amacına destek olmasını önermekteyiz. Bu çerçevede ramazan ayında olmamız nedeniyle önerilen esnek çalışma saati uygulamasının da her AVM özelinde tekrar değerlendirilmesini, çalışma saatinde, şartların gerektirmesi halinde, kalıcı olmamak kaydıyla her iki taraf menfaatine en uygun saatin belirlenmesi hususunda da tarafların iş birliği içerisinde olmasını tavsiye ediyoruz." ifadelerine yer verildi. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği 11 Mayıs tarihinde açılan AVM’lerin çalışma saatleri hakkında yeni bir tavsiye kararı açıkladı. ESNEK ÇALIŞMA TAVSİYESİ Dernekten yapılan açıklamada, “1 Haziran itibarıyla tüm AVM'lerin tam kadro ve tüm markaları ile açılarak ekonomiye katkı sağlama amacına destek olmasını önermekteyiz. Bu çerçevede ramazan ayında olmamız nedeniyle önerilen esnek çalışma saati uygulamasının da her AVM özelinde tekrar değerlendirilmesini, çalışma saatinde, şartların gerektirmesi halinde, kalıcı olmamak kaydıyla her iki taraf menfaatine en uygun saatin belirlenmesi hususunda da tarafların iş birliği içerisinde olmasını tavsiye ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği normalleşme süreci kapsamında tekrar açılan AVM'lerin çalışma saatleri hakkında bir tavsiye kararı aldı. Açıklamada "1 Haziran itibarıyla tüm AVM’lerin tam kadro ve tüm markaları ile açılarak ekonomiye katkı sağlama amacına destek olmasını önermekteyiz. Bu çerçevede ramazan ayında olmamız nedeniyle önerilen esnek çalışma saati uygulamasının da her AVM özelinde tekrar değerlendirilmesini, çalışma saatinde, şartların gerektirmesi halinde, kalıcı olmamak kaydıyla her iki taraf menfaatine en uygun saatin belirlenmesi hususunda da tarafların iş birliği içerisinde olmasını tavsiye ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği 11 Mayıs tarihinde açılan AVM’lerin çalışma saatleri hakkında yeni bir tavsiye kararı açıkladı.

ESNEK ÇALIŞMA TAVSİYESİ

Dernekten yapılan açıklamada, “1 Haziran itibarıyla tüm AVM'lerin tam kadro ve tüm markaları ile açılarak ekonomiye katkı sağlama amacına destek olmasını önermekteyiz. Bu çerçevede ramazan ayında olmamız nedeniyle önerilen esnek çalışma saati uygulamasının da her AVM özelinde tekrar değerlendirilmesini, çalışma saatinde, şartların gerektirmesi halinde, kalıcı olmamak kaydıyla her iki taraf menfaatine en uygun saatin belirlenmesi hususunda da tarafların iş birliği içerisinde olmasını tavsiye ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.