İşte Ayasofya’da hiçbir yerde olmayan görüntüler…

Gündem 24.07.2020 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İşte Ayasofya’da hiçbir yerde olmayan görüntüler…

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, 86 yıl sonra bugün Ayasofya Camii’nde kılınacak ilk Cuma namazı için Sultanahmet Meydanı'na gitti. Sultanahmet Meydanı'ndan aktarımlar yapan Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, pandemi kurallarına uyulmadığını belirterek, “Bugün 86 yıl aradan sonra tarihe bir ana tanıklık etmenin gururunu yaşıyoruz. Ancak pandemi dolayısıyla biraz sıkıntılı bir durumdayız. Ülkemizin dört bir yanından birçok vatandaşımız bugün burada bu tarihi ana tanıklık etmek için bir araya geldi ama maalesef ki kurallara uyulmuyor. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ve Cumhurbaşkanlığı’nın verdiği talimatlara rağmen pandemi kurallarına uymayan vatandaşlar sürekli olarak anonslarla ikaz ediliyor.” İfadelerini kullandı. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve İshakoğlu Beton Sahibi Yusuf Öztürk de 86 yıl sonra bugün Ayasofya Camii’nde kılınacak ilk Cuma namazı için Sultanahmet Meydanı'ndaki yerini aldı.    

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, 86 yıl sonra bugün Ayasofya Camii’nde kılınacak ilk Cuma namazı için Sultanahmet Meydanı'na gitti. Sultanahmet Meydanı'ndan aktarımlar yapan Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır, pandemi kurallarına uyulmadığını belirterek, “Bugün 86 yıl aradan sonra tarihe bir ana tanıklık etmenin gururunu yaşıyoruz. Ancak pandemi dolayısıyla biraz sıkıntılı bir durumdayız. Ülkemizin dört bir yanından birçok vatandaşımız bugün burada bu tarihi ana tanıklık etmek için bir araya geldi ama maalesef ki kurallara uyulmuyor. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ve Cumhurbaşkanlığı’nın verdiği talimatlara rağmen pandemi kurallarına uymayan vatandaşlar sürekli olarak anonslarla ikaz ediliyor.” İfadelerini kullandı.

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve İshakoğlu Beton Sahibi Yusuf Öztürk de 86 yıl sonra bugün Ayasofya Camii’nde kılınacak ilk Cuma namazı için Sultanahmet Meydanı'ndaki yerini aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.