İşte Çayırova Meclis Üyeleri

Çayırova 01.04.2019 - 11:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İşte Çayırova Meclis Üyeleri

Çayırova Belediye Meclisi’nde çoğunluk yine AK Parti’nin oldu. 31 Belediye Meclis Üyesi’nin belirlendiği Çayırova’da AK Parti 23, CHP 6, İYİ Parti 2 Meclis Üyesi kazandı. Çayırova Belediye Meclisi seçimlerinde AK Parti 37 bin 918 oy alarak Yüzde 53,73 oy oranına ulaşırken, CHP 16 bin 739 oy alarak Yüzde 23,72 oy oranına ulaştı. Üçüncü olan İyi Parti 9 bin 777 oy alarak Yüzde 13.85 oy oranına ulaştı ve Meclis de sandalye sahibi oldular. Her dönem Meclis de yer alan Saadet Partisi ise 4 bin 445 oy ve Yüzde 6.30 oy oranına sahip olmasına rağmen Meclise giremedi. İşte Çayırova’da sandalye dağılımı ve Meclis Üyeleri:  CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ÜYELERİ Cüneyt Atalay, Bekin Bilgiç, Halil Halifeoğlu, Burak Fidan, Saadettin Arıkboğa, Fatmanur çelik, Zafer Alkan, Seyhan Dönmez, Davut Akçay, Erhan Sarıdere, Mustafa Demirkıran, Behçet Günay, Arzu Arslan, Abdurrahman Çapan, Murat Dinç, Kadir Kurun, Hayati Güveren, Filiz Ayyıldız, Ali Yüksel, Metin Demirci, Şahin ayaz, Muhsin Ateş, Hasan Akan,  CHP MECLİS ÜYELERİ Halis Koç, Salih Işık, Tayfun Budak, Muharrem Gökça, Turan Ağaç, İYİ PARTİ MECLİS ÜYELERİ Deniz Kolo, Oruç Gökbulak

Çayırova Belediye Meclisi’nde çoğunluk yine AK Parti’nin oldu. 31 Belediye Meclis Üyesi’nin belirlendiği Çayırova’da AK Parti 23, CHP 6, İYİ Parti 2 Meclis Üyesi kazandı. Çayırova Belediye Meclisi seçimlerinde AK Parti 37 bin 918 oy alarak Yüzde 53,73 oy oranına ulaşırken, CHP 16 bin 739 oy alarak Yüzde 23,72 oy oranına ulaştı. Üçüncü olan İyi Parti 9 bin 777 oy alarak Yüzde 13.85 oy oranına ulaştı ve Meclis de sandalye sahibi oldular. Her dönem Meclis de yer alan Saadet Partisi ise 4 bin 445 oy ve Yüzde 6.30 oy oranına sahip olmasına rağmen Meclise giremedi. İşte Çayırova’da sandalye dağılımı ve Meclis Üyeleri: 

CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ÜYELERİ

Cüneyt Atalay, Bekin Bilgiç, Halil Halifeoğlu, Burak Fidan, Saadettin Arıkboğa, Fatmanur çelik, Zafer Alkan, Seyhan Dönmez, Davut Akçay, Erhan Sarıdere, Mustafa Demirkıran, Behçet Günay, Arzu Arslan, Abdurrahman Çapan, Murat Dinç, Kadir Kurun, Hayati Güveren, Filiz Ayyıldız, Ali Yüksel, Metin Demirci, Şahin ayaz, Muhsin Ateş, Hasan Akan, 

CHP MECLİS ÜYELERİ

Halis Koç, Salih Işık, Tayfun Budak, Muharrem Gökça, Turan Ağaç,

İYİ PARTİ MECLİS ÜYELERİ

Deniz Kolo, Oruç Gökbulak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.