İşte Çayırova’nın korona haritası

Çayırova 10.06.2020 - 19:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İşte Çayırova’nın korona haritası

Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşların hizmetine sunduğu Hayat Eve Sığar isimli uygulama ile görülebilen korona virüs yoğunluk haritasında Çayırova’da nüfus yoğunluğu bulunduğu noktalarda korona virüs vakalarının arttığı görülüyor. Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşların hizmetine sunduğu Hayat Eve Sığar isimli uygulama ile görülebilen korona virüs yoğunluk haritasına göre Çayırova’da en riskli bölge Şekerpınar Mahallesi. Yoğunluğun bulunduğu mahalle oldukça riskli renk olan kırmızı ile kaplı.  Çayırova İstiklal Caddesi, Uğur Mumcu Caddesi, Fatih Caddesi, Bosna Caddesi, Muammer Aksoy Caddesi, Yeni Bağdat Caddesi ve Şekerpınar Bölgesi yoğun risk taşıyor!

Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşların hizmetine sunduğu Hayat Eve Sığar isimli uygulama ile görülebilen korona virüs yoğunluk haritasında Çayırova’da nüfus yoğunluğu bulunduğu noktalarda korona virüs vakalarının arttığı görülüyor.
Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşların hizmetine sunduğu Hayat Eve Sığar isimli uygulama ile görülebilen korona virüs yoğunluk haritasına göre Çayırova’da en riskli bölge Şekerpınar Mahallesi. Yoğunluğun bulunduğu mahalle oldukça riskli renk olan kırmızı ile kaplı. 
Çayırova İstiklal Caddesi, Uğur Mumcu Caddesi, Fatih Caddesi, Bosna Caddesi, Muammer Aksoy Caddesi, Yeni Bağdat Caddesi ve Şekerpınar Bölgesi yoğun risk taşıyor!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.