İşte Çayırovaspor’un Antalya’daki evi

Spor 20.12.2017 - 16:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İşte Çayırovaspor’un Antalya’daki evi

İşte Çayırovaspor’un Antalya’daki evi

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup temsilcimiz Çayırovaspor’un devre arası kamp çalışmalarını yapacağı yer belli oldu. Yeşil siyahlı temsilcimiz, Antalya Lara’da bulunan Grand Park Hotel’de kampa girecek. Futbolcularının rahatlığını ve sağlıklı çalışma imkanı bulabilmeleri adına en ince ayrıntısına kadar düşünen yeşil siyahlı yönetim, ikinci yarıda bambaşka bir Çayırovaspor izlettirme adına önemli bir hamle yaptı. 26 ARALIK- 5 OCAK ARASINDA ÜS KURACAK 26 Aralık Salı günü saat 08.10’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Pegasus firmasına ait olan uçakla Antalya’ya gidecek olan yeşil siyahlılar, 10 günlük bir hazırlık süreci geçirecek. Antalya’da en az 3 hazırlık maçı oynayarak ikinci yarıya hazırlanacak olan Erol Çağlın’ın öğrencileri, 5 Ocak Cuma günü Antalya kampını tamamlayacak. Çayırovaspor kampın son gününde sabah yapacağı ter idmanının ardından saat 12.30’da yine aynı güzargahla Çayırova’ya geri dönecek.
İşte Çayırovaspor’un Antalya’daki evi

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup temsilcimiz Çayırovaspor’un devre arası kamp çalışmalarını yapacağı yer belli oldu. Yeşil siyahlı temsilcimiz, Antalya Lara’da bulunan Grand Park Hotel’de kampa girecek. Futbolcularının rahatlığını ve sağlıklı çalışma imkanı bulabilmeleri adına en ince ayrıntısına kadar düşünen yeşil siyahlı yönetim, ikinci yarıda bambaşka bir Çayırovaspor izlettirme adına önemli bir hamle yaptı.

26 ARALIK- 5 OCAK ARASINDA ÜS KURACAK

26 Aralık Salı günü saat 08.10’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Pegasus firmasına ait olan uçakla Antalya’ya gidecek olan yeşil siyahlılar, 10 günlük bir hazırlık süreci geçirecek. Antalya’da en az 3 hazırlık maçı oynayarak ikinci yarıya hazırlanacak olan Erol Çağlın’ın öğrencileri, 5 Ocak Cuma günü Antalya kampını tamamlayacak. Çayırovaspor kampın son gününde sabah yapacağı ter idmanının ardından saat 12.30’da yine aynı güzargahla Çayırova’ya geri dönecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.