İşte Darıca’nın muhtemel rakipleri

Spor 23.11.2018 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İşte Darıca’nın muhtemel rakipleri

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI’NDA KURA HEYECANI

2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin de katılacağı Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekimi bugün TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. Darıca G.B Başkanı Mücahid Vural’ın da katılacağı kura çekimi saat 14.30'da başlayacak.  Çift maç eleminasyon sistemine göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'na, 4. Eleme Turu galibi 28 takım ile Galatasaray, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Akhisarspor takımları katılacak. İlk maçlar 4, 5 ve 6 Aralık tarihlerinde, rövanş maçları ise 18, 19 ve 20 Aralık 2018 tarihlerinde oynanacak. DARICA’NIN 5.TURDAKİ MUHTEMEL RAKİPLERİ Galatasaray Fenerbahçe Medipol Başakşehir Akhisarspor Kasımpaşa Sivas BLD Altay Karagümrük Keçiörengücü Antalyaspor 1461 Trabzon Trabzonspor Alanyaspor Hatayspor Bodrum BLD Bodrum Van B.Ş.BLD Nazilli BLD Boluspor Ümraniyespor Ankaragücü Kayserispor Evkur Yeni Malatya Kahramanmaraş Çaykur Rizespor Giresunspor Etimesgut BLD Adana Demirspor Menemen BLD Balıkesir Baltok Göztepe Gençlerbirliği
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI’NDA KURA HEYECANI

2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin de katılacağı Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekimi bugün TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. Darıca G.B Başkanı Mücahid Vural’ın da katılacağı kura çekimi saat 14.30'da başlayacak.  Çift maç eleminasyon sistemine göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'na, 4. Eleme Turu galibi 28 takım ile Galatasaray, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Akhisarspor takımları katılacak. İlk maçlar 4, 5 ve 6 Aralık tarihlerinde, rövanş maçları ise 18, 19 ve 20 Aralık 2018 tarihlerinde oynanacak.

DARICA’NIN 5.TURDAKİ MUHTEMEL RAKİPLERİ
Galatasaray
Fenerbahçe
Medipol Başakşehir
Akhisarspor
Kasımpaşa
Sivas BLD
Altay
Karagümrük
Keçiörengücü
Antalyaspor
1461 Trabzon
Trabzonspor
Alanyaspor
Hatayspor
Bodrum BLD Bodrum
Van B.Ş.BLD
Nazilli BLD
Boluspor
Ümraniyespor
Ankaragücü
Kayserispor
Evkur Yeni Malatya
Kahramanmaraş
Çaykur Rizespor
Giresunspor
Etimesgut BLD
Adana Demirspor
Menemen BLD
Balıkesir Baltok
Göztepe
Gençlerbirliği

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.