İşte Darıca’nın yeni merkezi!

Darıca 02.06.2020 - 17:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İşte Darıca’nın yeni merkezi!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca'nın yeni cazibe merkezi olmaya aday Dudayev Kafe’nin müşterilerini beklediğini söyledi.  Başkan Bıyık Darıca’nın sosyal tesislerinin modernleşmesi için yeni adımlar ataya devam ediyor. Son olarak sosyal tesislere bir yenisini daha ekleyen Başkan Bıyık sosyal medya hesabından üzerinden Dudayev Kafe’nin Darıca'nın yeni cazibe merkezi olmaya aday olduğunu söyledi. Bıyık, “Sosyal tesislerimize bir yenisini daha ekledik. Sahilimizin en eski sosyal tesisi olan Dudayev Kafe'nin yerine inşa ettiğimiz modern tesisimiz, muhteşem deniz manzarası, güler yüzlü ve kaliteli hizmeti ile siz değerli vatandaşlarımızın hizmetinizde” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca'nın yeni cazibe merkezi olmaya aday Dudayev Kafe’nin müşterilerini beklediğini söyledi. 
Başkan Bıyık Darıca’nın sosyal tesislerinin modernleşmesi için yeni adımlar ataya devam ediyor. Son olarak sosyal tesislere bir yenisini daha ekleyen Başkan Bıyık sosyal medya hesabından üzerinden Dudayev Kafe’nin Darıca'nın yeni cazibe merkezi olmaya aday olduğunu söyledi. Bıyık, “Sosyal tesislerimize bir yenisini daha ekledik. Sahilimizin en eski sosyal tesisi olan Dudayev Kafe'nin yerine inşa ettiğimiz modern tesisimiz, muhteşem deniz manzarası, güler yüzlü ve kaliteli hizmeti ile siz değerli vatandaşlarımızın hizmetinizde” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.