İşte Dereceye Giren Okullar

Çayırova 12.04.2019 - 09:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İşte Dereceye Giren Okullar

Çayırova ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Kocaeli geneli 2.Geleneksel Okullar arası Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nda öğrenciler nefesleri kesti.

Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu’nda Güzeltepe Ahmet Yesevi Okulu, Güzeltepe İlkokulu, İstiklal İlkokulu müdürlüklerince organize edilen akıl zeka oyunlarının sonunda Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç dereceye giren okul ve öğrencilere madalya, ödül, katılım belgesi ve kupalarını verdi. Yarışmada resmi ve özel okullardan 2-3-4-5 ve 6 sınıf öğrencileri yarıştı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve Kaymakam Gözen yarışma sonunda öğrencilere, velilere, okul idarecilerine yönelik kısa birer selamlama konuşması gerçekleştirdiler. Hedef 5 1. Cayirova Ilkokulu 2. Gebze Sultan Ayhan Ilkokulu 3. Güzeltepe ilkokulu Reversi 1. Kemal Ali Gül Ilkokulu 2. Hacı Seyit Taşan Ilkokulu 3. Darica Faik Sahenk Ilkokulu tebrik eder katilim saglayan herkese tesekkur ederiz. Qbitz Oyunu 1. Alparslan Ilkokulu 2. Yunus Ergüz Ilkokulu 3. Darica Faik Sahenk ilkokulu ederiz. Mangala 1. Yenimahalle Imamhatip Ortaokulu 2. Cumhuriyet Ortaokulu 3. Sekerpinar Hasan Tahsin Ortaokulu
Çayırova ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Kocaeli geneli 2.Geleneksel Okullar arası Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’nda öğrenciler nefesleri kesti.

Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu’nda Güzeltepe Ahmet Yesevi Okulu, Güzeltepe İlkokulu, İstiklal İlkokulu müdürlüklerince organize edilen akıl zeka oyunlarının sonunda Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç dereceye giren okul ve öğrencilere madalya, ödül, katılım belgesi ve kupalarını verdi. Yarışmada resmi ve özel okullardan 2-3-4-5 ve 6 sınıf öğrencileri yarıştı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve Kaymakam Gözen yarışma sonunda öğrencilere, velilere, okul idarecilerine yönelik kısa birer selamlama konuşması gerçekleştirdiler.

Hedef 5

1. Cayirova Ilkokulu

2. Gebze Sultan Ayhan Ilkokulu

3. Güzeltepe ilkokulu

Reversi

1. Kemal Ali Gül Ilkokulu

2. Hacı Seyit Taşan Ilkokulu

3. Darica Faik Sahenk Ilkokulu tebrik eder katilim saglayan herkese tesekkur ederiz.

Qbitz Oyunu

1. Alparslan Ilkokulu

2. Yunus Ergüz Ilkokulu

3. Darica Faik Sahenk ilkokulu ederiz.

Mangala

1. Yenimahalle Imamhatip Ortaokulu

2. Cumhuriyet Ortaokulu

3. Sekerpinar Hasan Tahsin Ortaokulu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.