İşte Dilovası Meclis Üyesi Adayları

Dilovası 01.04.2019 - 11:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İşte Dilovası Meclis Üyesi Adayları

Dilovası Belediye Meclisi’nde çoğunluk, diğer ilçelerde olduğu gibi yine AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın oldu.

15 sandalyenin bulunduğu Dilovası’nda AK Parti 9, Saadet Partisi ise 6 sandalyenin sahibi oldu. Kıran kırana bir yarışın yaşandığı Dilovası’nda AK Parti Belediye Meclisi’nde 13 bin 682 oy alarak Yüzde 51,71 oy oranına ulaşırken, Saadet Partisi ise 12 bin 164 oy alarak Yüzde 45,98 oy oranına ulaştı. Bu sonuçla Dilovası Meclisi de AK Parti ağırlıklı oldu. İşte Dilovası Meclis Üyesi Adayları: CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ÜYELERİ Oğuzhan Artut, Sinan Yaşar, Adem Çarıkçı, Mehmet Emin Aktaş, İcabi Türkel, İbrahim Dursun, Abdurrahman Tuza, Burhan Turgut, Celal Çelik SAADET PARTİSİ MECLİS ÜYELERİ Zeki Karataş, Metin Dalgalı, Turan Tekgül, Nizamettin Sözen, İnci Aydemir, Salih Adıgüzel  
Dilovası Belediye Meclisi’nde çoğunluk, diğer ilçelerde olduğu gibi yine AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın oldu.

15 sandalyenin bulunduğu Dilovası’nda AK Parti 9, Saadet Partisi ise 6 sandalyenin sahibi oldu. Kıran kırana bir yarışın yaşandığı Dilovası’nda AK Parti Belediye Meclisi’nde 13 bin 682 oy alarak Yüzde 51,71 oy oranına ulaşırken, Saadet Partisi ise 12 bin 164 oy alarak Yüzde 45,98 oy oranına ulaştı. Bu sonuçla Dilovası Meclisi de AK Parti ağırlıklı oldu. İşte Dilovası Meclis Üyesi Adayları:

CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ÜYELERİ

Oğuzhan Artut, Sinan Yaşar, Adem Çarıkçı, Mehmet Emin Aktaş, İcabi Türkel, İbrahim Dursun, Abdurrahman Tuza, Burhan Turgut, Celal Çelik

SAADET PARTİSİ MECLİS ÜYELERİ

Zeki Karataş, Metin Dalgalı, Turan Tekgül, Nizamettin Sözen, İnci Aydemir, Salih Adıgüzel

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.