İşte Erdoğan'ın masasındaki anket sonuçları...

22.05.2020 - 14:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İşte Erdoğan'ın masasındaki anket sonuçları...

Gelen bir son dakika haberine göre; AK Parti corona virüs sürecine ilişkin bir anket yaptırdı. Ankette vatandaşlara corona virüs ile mücadelede alınan tedbirlerle ilgili düşünceleri, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve açıkladığı rakamlara güven, Bayramdaki yasaklarla ilgili fikirleri ve sağlık sistemine güvenlerine olan oranları soruldu. Anketin son dakika sonuçlarını paylaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ çarpıcı verileri ve bunların nedenlerini değerlendirdi. İşte son corona virüs anketinin sonuçları... Çarpıcı sonuçları olan anketi AK Parti corona virüs tedbirlerinin uygulandığı tüm noktalarda çok sayıda vatandaş ile görüşülmesi ilkesiyle yaptırdı. Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ anketin son dakika sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. İşte Türkiye'nin sağlık sistemi, ekonomisi ve alınan kararlarla ilgili görüşü... AK Parti'nin yaptırdığı ankete göre katılanların yüzde 87'si sosyal hayatının etkilendiğini söyledi. Son dakika sonuçlarına göre vatandaşların yüzde 90'ı corona virüs önlemleri kapsamında alınan bütün kısıtlamalara destek verdi. Vatandaşların bayramdaki dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasına desteği ise yüzde 80 oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın performansını iyi bulanların oranı yüzde 90 oldu. Vatandaşların Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın her gün açıkladığı rakamlara güvenirliği yüzde 75 oldu. Sağlık sistemine güven yüzde 78, Ekonomide alınan önlemlere güven ise yüzde 83 oldu. Kişisel hijyen ve temizliğine dikkat edenlerin oranı da yüzde 90 oldu.

Gelen bir son dakika haberine göre; AK Parti corona virüs sürecine ilişkin bir anket yaptırdı. Ankette vatandaşlara corona virüs ile mücadelede alınan tedbirlerle ilgili düşünceleri, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve açıkladığı rakamlara güven, Bayramdaki yasaklarla ilgili fikirleri ve sağlık sistemine güvenlerine olan oranları soruldu. Anketin son dakika sonuçlarını paylaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ çarpıcı verileri ve bunların nedenlerini değerlendirdi. İşte son corona virüs anketinin sonuçları...
Çarpıcı sonuçları olan anketi AK Parti corona virüs tedbirlerinin uygulandığı tüm noktalarda çok sayıda vatandaş ile görüşülmesi ilkesiyle yaptırdı. Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ anketin son dakika sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. İşte Türkiye'nin sağlık sistemi, ekonomisi ve alınan kararlarla ilgili görüşü... AK Parti'nin yaptırdığı ankete göre katılanların yüzde 87'si sosyal hayatının etkilendiğini söyledi. Son dakika sonuçlarına göre vatandaşların yüzde 90'ı corona virüs önlemleri kapsamında alınan bütün kısıtlamalara destek verdi. Vatandaşların bayramdaki dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasına desteği ise yüzde 80 oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın performansını iyi bulanların oranı yüzde 90 oldu. Vatandaşların Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın her gün açıkladığı rakamlara güvenirliği yüzde 75 oldu. Sağlık sistemine güven yüzde 78, Ekonomide alınan önlemlere güven ise yüzde 83 oldu. Kişisel hijyen ve temizliğine dikkat edenlerin oranı da yüzde 90 oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.