19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İşte futbol, işte dostluk..!

Spor 05.03.2016 - 22:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İşte futbol, işte dostluk..!

İşte futbol, işte dostluk..!

Kandıra G.B ile Çayırovaspor arasında oynanan karşılaşma, maç öncesinde, maç esnasında ve maç sonrasında Türk futbolunun özlediği görüntülere sahne oldu. Ev sahibi ekibin Teknik Direktörü Hüseyin Çoban, maç öncesinde Çayırovaspor teknik ekibi ve yöneticileriyle yakından ilgilenerek, güzel bir misafirperverlik örneği gösterdi. Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır ve beraberindeki heyetle birlikte maç öncesinde çay içerek sıcak bir sohbete tutulan Çoban, Çayırovaspor'a başarılar diledi. Seranomi sonrasında Çayırovaspor yedek kulübesine gelerek teknik ekip ve futbolculara ''Hoşgeldiniz'' diyen Kandıra G.B oyuncuları, güzel görüntülerin oluşmasında başrol oynadılar. Kıran kırana geçen maçta, Kandıra Şehir Stadı'na gelerek maçı izeyen spor severlerin gözlerinde pası silen her iki takım futbolcuları Fair--Play adına örnek bir sportmenlik sergilediler.  ÇOBAN MAÇTAN SONRA TEBRİK ETTİ Çayırovaspor'a sahasında 2-0 yenilen ev sahibi Kandıra G.B'de Teknik Direktör Hüseyin Çoban, maçın ardından Çayırovaspor teknik ekip ve futbolcularını centilmence kutlayarak, örnek bir tavır sergiledi. Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır, Çoban ve ev sahibi ekibin misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, rövanş maçında Kandıra G.B'yi en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi.
İşte futbol, işte dostluk..!

Kandıra G.B ile Çayırovaspor arasında oynanan karşılaşma, maç öncesinde, maç esnasında ve maç sonrasında Türk futbolunun özlediği görüntülere sahne oldu. Ev sahibi ekibin Teknik Direktörü Hüseyin Çoban, maç öncesinde Çayırovaspor teknik ekibi ve yöneticileriyle yakından ilgilenerek, güzel bir misafirperverlik örneği gösterdi. Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır ve beraberindeki heyetle birlikte maç öncesinde çay içerek sıcak bir sohbete tutulan Çoban, Çayırovaspor'a başarılar diledi. Seranomi sonrasında Çayırovaspor yedek kulübesine gelerek teknik ekip ve futbolculara ''Hoşgeldiniz'' diyen Kandıra G.B oyuncuları, güzel görüntülerin oluşmasında başrol oynadılar. Kıran kırana geçen maçta, Kandıra Şehir Stadı'na gelerek maçı izeyen spor severlerin gözlerinde pası silen her iki takım futbolcuları Fair--Play adına örnek bir sportmenlik sergilediler. 

ÇOBAN MAÇTAN SONRA TEBRİK ETTİ

Çayırovaspor'a sahasında 2-0 yenilen ev sahibi Kandıra G.B'de Teknik Direktör Hüseyin Çoban, maçın ardından Çayırovaspor teknik ekip ve futbolcularını centilmence kutlayarak, örnek bir tavır sergiledi. Çayırovaspor Asbaşkanı Abbas Sır, Çoban ve ev sahibi ekibin misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, rövanş maçında Kandıra G.B'yi en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.