İşte Galatasaray'ın Yeni Hocası

Spor 28.03.2016 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İşte Galatasaray'ın Yeni Hocası

Gelecek sezon Galatasaray'ın başına geçebilecek yabancı teknik direktörler arasında gösterilen Rudi Garcia, Fransa'da da ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

Fransa'nın önde gelen spor gazetesi L'Equipe, Marsilya ve Galatasaray'ın ardından Lyon'un da başarılı teknik adamla ilgilendiğini iddia etti. Roma'dan ayrıldıktan sonra bir takım çalıştırmayan Garcia için Lyon'un devreye girmesi halinde en büyük aday olacağı belirtilirken, Garcia'nın Fransa'ya dönmemesi halinde ise Galatasaray'dan yana tercih kullanacağı belirtildi. Garcia'yı isteyen ekipler arasında en zayıf takımın Marsilya olduğuna da yer verildi. Yerli teknik adamla gelecek sezon yola devam etmeyi düşünmeyen Galatasaray'da, özellikle bazı yöneticiler Rudi Garcia isminde ısrarla duruyor. Sarı-kırmızılı kulübün sezon sonuna kadar gösterilecek performanstan sonra son kararını vermesi bekleniyor.
Gelecek sezon Galatasaray'ın başına geçebilecek yabancı teknik direktörler arasında gösterilen Rudi Garcia, Fransa'da da ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

Fransa'nın önde gelen spor gazetesi L'Equipe, Marsilya ve Galatasaray'ın ardından Lyon'un da başarılı teknik adamla ilgilendiğini iddia etti. Roma'dan ayrıldıktan sonra bir takım çalıştırmayan Garcia için Lyon'un devreye girmesi halinde en büyük aday olacağı belirtilirken, Garcia'nın Fransa'ya dönmemesi halinde ise Galatasaray'dan yana tercih kullanacağı belirtildi. Garcia'yı isteyen ekipler arasında en zayıf takımın Marsilya olduğuna da yer verildi.

Yerli teknik adamla gelecek sezon yola devam etmeyi düşünmeyen Galatasaray'da, özellikle bazı yöneticiler Rudi Garcia isminde ısrarla duruyor. Sarı-kırmızılı kulübün sezon sonuna kadar gösterilecek performanstan sonra son kararını vermesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.