19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İşte Gebzespor ruhu! 2-4

Spor 18.02.2018 - 17:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İşte Gebzespor ruhu! 2-4

MENEKŞE 2-0 GERİYE DÜŞTÜĞÜ MAÇTA DOĞANTEPE’Yİ 4-2 YENDİ

Gebzespor, son yılların en unutulmaz maçlarından birinde hayati bir 3 puana uzandı. Mor Menekşeler, 2-0 geriye düştüğü maçta Doğantepe’yi Bebbe(2) ve Serdal’ın(2) golleriyle 4-2 yenerek gelecek hafta sahasında ağırlayacağı lider Beylerbeyispor’a korku saldı. Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Gebzespor, ölüp ölüp dirildiği maçta Başiskele Doğantepespor’u deplasmanda 4-2 yenerek çok kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Şehit Binbaşı Aslan Kulaksız Stadı’nda oynanan mücadeleye iyi başlayamayan Gebzespor, Bayramcan Alyurt’un 6.dakikada attığı golle 1-0 geriye düştü. Şok gol sonrasında rakip kaleye yüklenen mor beyazlılar, 11.dakikada Oğulcan Varol’la direği geçemedi. 2-0 GERİYE DÜŞTÜK Beraberlik sayısı arayan Gebzespor, Emmanuel’in 24.dakikadaki golüyle 2-0 geriye düştü. Bu gole çok iyi bir reaksiyon gösteren mor beyazlılar, 26.dakikada Emre’nin ortasında Bebbe’nin klas kafa vuruşuyla umutlandı. Taraftarının muhteşem desteğiyle akın akın gol arayan Menekşe’de ilk golün sahibi Bebbe, Serdal Öz’a harika bir pas verdi. Bebbe’nin ikramını geri çevirmeyen Serdal, skoru 2-2’ye getiren golü kaydetti. BEBBE&SERDAL RESİTALİ İlk yarı 2-2 bitecek derken sahneye bir kez daha Bebbe çıktı. 45+1’de Oğuz Başaran’ın kullandığı köşe vuruşunda oluşan karambolde topa ayak koyan Kamerunlu yıldız, 2-0 geriden gelen Gebzespor’u 3-2 öne geçirdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında iyi bir savunma yapan mor beyazlılar, farkı arttıracak pozisyonlarda final paslarını yapamayınca gereksiz yere strese girdi. BEYLERBEYİ GELECEK Gebzespor’u rahatlatan gol ise 87.dakikada geldi. Niko’ya yapılan hareketle kazanılan penaltıda topun başında gelen Serdal Öz, topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi. Kritik galibiyet sonrasında puanını 41’e çıkaran mor beyazlılar, gelecek hafta sahasında lider Beylerbeyispor’u konuk edecek.
MENEKŞE 2-0 GERİYE DÜŞTÜĞÜ MAÇTA DOĞANTEPE’Yİ 4-2 YENDİ

Gebzespor, son yılların en unutulmaz maçlarından birinde hayati bir 3 puana uzandı. Mor Menekşeler, 2-0 geriye düştüğü maçta Doğantepe’yi Bebbe(2) ve Serdal’ın(2) golleriyle 4-2 yenerek gelecek hafta sahasında ağırlayacağı lider Beylerbeyispor’a korku saldı.

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Gebzespor, ölüp ölüp dirildiği maçta Başiskele Doğantepespor’u deplasmanda 4-2 yenerek çok kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Şehit Binbaşı Aslan Kulaksız Stadı’nda oynanan mücadeleye iyi başlayamayan Gebzespor, Bayramcan Alyurt’un 6.dakikada attığı golle 1-0 geriye düştü. Şok gol sonrasında rakip kaleye yüklenen mor beyazlılar, 11.dakikada Oğulcan Varol’la direği geçemedi.

2-0 GERİYE DÜŞTÜK

Beraberlik sayısı arayan Gebzespor, Emmanuel’in 24.dakikadaki golüyle 2-0 geriye düştü. Bu gole çok iyi bir reaksiyon gösteren mor beyazlılar, 26.dakikada Emre’nin ortasında Bebbe’nin klas kafa vuruşuyla umutlandı. Taraftarının muhteşem desteğiyle akın akın gol arayan Menekşe’de ilk golün sahibi Bebbe, Serdal Öz’a harika bir pas verdi. Bebbe’nin ikramını geri çevirmeyen Serdal, skoru 2-2’ye getiren golü kaydetti.

BEBBE&SERDAL RESİTALİ

İlk yarı 2-2 bitecek derken sahneye bir kez daha Bebbe çıktı. 45+1’de Oğuz Başaran’ın kullandığı köşe vuruşunda oluşan karambolde topa ayak koyan Kamerunlu yıldız, 2-0 geriden gelen Gebzespor’u 3-2 öne geçirdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında iyi bir savunma yapan mor beyazlılar, farkı arttıracak pozisyonlarda final paslarını yapamayınca gereksiz yere strese girdi.

BEYLERBEYİ GELECEK

Gebzespor’u rahatlatan gol ise 87.dakikada geldi. Niko’ya yapılan hareketle kazanılan penaltıda topun başında gelen Serdal Öz, topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi. Kritik galibiyet sonrasında puanını 41’e çıkaran mor beyazlılar, gelecek hafta sahasında lider Beylerbeyispor’u konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.