19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İşte Gebzespor'un gizli kahramanı

Spor 30.12.2015 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İşte Gebzespor'un gizli kahramanı

İşte Gebzespor'un gizli kahramanı

Ligde oynadığı son 7 maçta 6 galibiyet alarak 18 puan toplayan ve müthiş bir çıkış yakalayan Gebzespor’da bu önemli başarının gizli kahramanı kuşkusuz Adem Yıldırım. Kulüp Başkanı İlker Çakır’ın yönetim kurulu listesinde yer alan ve futbol şube sorumluluğu görevini üstlenen Adem Yıldırım, futbola dair bilgi ve birikimini mor beyazlı camiaya katarak kulübün en önemli mihenk taşları arasında yer alıyor. Teknik ekip ve futbolcularla olan iyi diyaloguyla dikkat çeken Yıldırım, sportif çalışmalarının yanı sıra idari anlamda da Gebzespor’un gücüne güç katıyor. KENT DİNAMİKLERİNİ HAREKETE GEÇİRDİ Kent dinamiklerinin harekete geçmesinde başrol oynayan Adem Yıldırım, Ticaret Odası başta olmak üzere Gebze protokolünün Gebzespor’a bakış açısının olumlu yönde değişmesinde de başrol oynadı. Mor beyazlı kulübe reklam desteğinde bulunan kurum ve kuruluşlarla da temasta bulunan Yıldırım, kulübün kasasına sıcak para girişinde de etkin bir rol oynadı. FUTBOLCULARI DA ATEŞLİYOR Ligin ilk 4 haftasında alınan başarısız sonuçlara rağmen inancını yitirmeden müthiş bir sinerji oluşturan Gebzespor Futbol Şube Sorumlusu Adem Yıldırım, kulübedeki heyecanlı halleriyle futbolcuları adeta ateşliyor. Atılan gollerin ardından futbolcularla yumak oluşturan ve futbolculara mental anlamda destek veren Yıldırım, ligin ikinci yarısında da Gebzespor’un gizli silahı olacak.
İşte Gebzespor'un gizli kahramanı

Ligde oynadığı son 7 maçta 6 galibiyet alarak 18 puan toplayan ve müthiş bir çıkış yakalayan Gebzespor’da bu önemli başarının gizli kahramanı kuşkusuz Adem Yıldırım. Kulüp Başkanı İlker Çakır’ın yönetim kurulu listesinde yer alan ve futbol şube sorumluluğu görevini üstlenen Adem Yıldırım, futbola dair bilgi ve birikimini mor beyazlı camiaya katarak kulübün en önemli mihenk taşları arasında yer alıyor. Teknik ekip ve futbolcularla olan iyi diyaloguyla dikkat çeken Yıldırım, sportif çalışmalarının yanı sıra idari anlamda da Gebzespor’un gücüne güç katıyor.

KENT DİNAMİKLERİNİ HAREKETE GEÇİRDİ

Kent dinamiklerinin harekete geçmesinde başrol oynayan Adem Yıldırım, Ticaret Odası başta olmak üzere Gebze protokolünün Gebzespor’a bakış açısının olumlu yönde değişmesinde de başrol oynadı. Mor beyazlı kulübe reklam desteğinde bulunan kurum ve kuruluşlarla da temasta bulunan Yıldırım, kulübün kasasına sıcak para girişinde de etkin bir rol oynadı.

FUTBOLCULARI DA ATEŞLİYOR

Ligin ilk 4 haftasında alınan başarısız sonuçlara rağmen inancını yitirmeden müthiş bir sinerji oluşturan Gebzespor Futbol Şube Sorumlusu Adem Yıldırım, kulübedeki heyecanlı halleriyle futbolcuları adeta ateşliyor. Atılan gollerin ardından futbolcularla yumak oluşturan ve futbolculara mental anlamda destek veren Yıldırım, ligin ikinci yarısında da Gebzespor’un gizli silahı olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.